- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Ucaga biniyo sanirim arklar yakinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka?hayırlı olsun,tekrardan
Bende bunu anlamadım. Olcan adında gitti Akhisara ama bizdeki kalan hakkını söke söke alacak şimdi.Bizle ilgili sıkıntı yokmuş West Ham'ın oyuncuya ödeme meseleleri çözülünce gelecekmiş. Doğru bile olsa lige 1 hafta kalmış hala niye bekliyor bunlar bize gelince parasını alamayacak diye bir şey mi var?
Adam takımdan ayrılırken sözleşmeyi feshetmeleri gerekiyor ya, orada da herhalde karşılıklı borçları yoktur gibi bir belge imzalıyorlardır. Yoksa olay menajeri, avukatı göndermek değil, feshi tamamlamadan alacağını almak. Fesih sözleşmesini imzaladıktan sonra oyuncu hakkını arayamaz, alacağını da alamaz.
İyi de takımdan ayrıldıktan sonra eski kulüple davacı olup aylar sonra parasını alan çok oyuncu var diye biliyorum. Feghouli'nin durumu farklı mı acaba?
Golcü kanat bilekten ziyade vücutla çalım atan tarzda. Ortaları da çok iyi.Ben bu adamı hiç izlemedim ya okadar takip ederim Avrupa maçlarını ama bu adamın tarzını bilmiyorum tarz olarak kime benziyor bilgi verecek var mı ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adam nasil bir oyuncu? turkiyede oynamis oyunculardan ornek verirseniz iyi olur.