# Sofiane Feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burdan dönerse bu transfer çok üzülürüm. Kendisi ligin en iyisi olacak seviyede. Yaşı,Oyun stili,karakteri her şeyiyle uygun. En son bu kadar istediğim oyuncu Bruma'ydı.

Bruma sadece 1 sene iyi oynayıp 15M'ye gitti. Feghouli ise şu anda en olgun ve en zirve yaşında. 3 sene boyunca bu ligin altını üstüne getirir.(Tabi satılmazsa)

Bizle ilgili sıkıntı yokmuş West Ham'ın oyuncuya ödeme meseleleri çözülünce gelecekmiş. Doğru bile olsa lige 1 hafta kalmış hala niye bekliyor bunlar bize gelince parasını alamayacak diye bir şey mi var?

bu işlere avukatları falan bakmıyor mu? illa kendilerinin olması şart mı yani anlamadım gitti

Twitterda tag açıp 3-5 aramızda toplayalım bari.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam takımdan ayrılırken sözleşmeyi feshetmeleri gerekiyor ya, orada da herhalde karşılıklı borçları yoktur gibi bir belge imzalıyorlardır. Yoksa olay menajeri, avukatı göndermek değil, feshi tamamlamadan alacağını almak. Fesih sözleşmesini imzaladıktan sonra oyuncu hakkını arayamaz, alacağını da alamaz.

Bizle ilgili sıkıntı yokmuş West Ham'ın oyuncuya ödeme meseleleri çözülünce gelecekmiş. Doğru bile olsa lige 1 hafta kalmış hala niye bekliyor bunlar bize gelince parasını alamayacak diye bir şey mi var?
Bende bunu anlamadım. Olcan adında gitti Akhisara ama bizdeki kalan hakkını söke söke alacak şimdi.
Sanki bize gelip imza atınca oradaki alacağı buhar olacak. Böyle sacmalık mı olur.

Adam takımdan ayrılırken sözleşmeyi feshetmeleri gerekiyor ya, orada da herhalde karşılıklı borçları yoktur gibi bir belge imzalıyorlardır. Yoksa olay menajeri, avukatı göndermek değil, feshi tamamlamadan alacağını almak. Fesih sözleşmesini imzaladıktan sonra oyuncu hakkını arayamaz, alacağını da alamaz.

İyi de takımdan ayrıldıktan sonra eski kulüple davacı olup aylar sonra parasını alan çok oyuncu var diye biliyorum. Feghouli'nin durumu farklı mı acaba?

İyi de takımdan ayrıldıktan sonra eski kulüple davacı olup aylar sonra parasını alan çok oyuncu var diye biliyorum. Feghouli'nin durumu farklı mı acaba?

Onlarda kulüp oyuncuyla anlaşmaya varmadan sözleşmeyi fesh ediyor o yüzden öyle. Fesih bedelini de ödemeye yanaşmazsan (Dursun Özbek-Olcan gibi) illa ki davalık oluyorsun.

Ben bu adamı hiç izlemedim ya okadar takip ederim Avrupa maçlarını ama bu adamın tarzını bilmiyorum tarz olarak kime benziyor bilgi verecek var mı ?

Ben bu adamı hiç izlemedim ya okadar takip ederim Avrupa maçlarını ama bu adamın tarzını bilmiyorum tarz olarak kime benziyor bilgi verecek var mı ?

Golcü kanat bilekten ziyade vücutla çalım atan tarzda. Ortaları da çok iyi.

On sözleşme gibi bişey imzalamisizdir inşallah.
Herif bizi cebe atıp başka kulüpler peşinde değildir umarım.

GSCimbom Mobile App

Bu adam nasil bir oyuncu? turkiyede oynamis oyunculardan ornek verirseniz iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt