Sofyan Amrabat: "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından değişiklik istedim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000134517.webp

Sofyan Amrabat: "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından değişiklik istedim. Başka teklifler vardı mesela Sevilla istemişti ama Betis'i duyunca hiç düşünmeden burayı seçtim.

Burada olmaktan çok mutluyum. Betis'in atmosferi ve taraftarından çok şey duydum. Takıma yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Şimdilik sezon sonuna kadar kiralık olarak burada olacağım ama ileride ne olur bilemiyorum."

Sevilla'ya gitti biliyordum bunu, Betis almış. Gsc sayesinde yine bilgilendik.

14 m euro harca sonra beğenme kiralık gönder. büyük saçmalık.

Bu herif uretkenlik konusunda cok iyi olmasada iyi bir supurucuydu. Mesela bizde Torreira'nin yedegi olarak cok isterdim.

Yooo bence gayet iyi bir yedek olurdu bizim için. Mesela Berkan'ın yerine bu girebilir oyuna. Rotasyon için nokta atışı olurdu bence.
200 bin euro alan Berkan yerine 4 m euro maaş alan adamı yedek oturtmamız söz konusu olamaz.

Üstüne bu seviyede bir adamı yedek de bırakamazsın, bizim ligde tutmasa da uygun sistemde iyi oyuncu.

DK senesinde daha az kaotik bir yere gidip top oynamak istemiş, makul duruyor.

Ulen Emirabat ağabeyinden utan, kazma gaddar adam!

Gsli gözlüğümü çıkarıyorum, gsli olduğumu harbiden unutuyorum. Dönüp geriye baktığımda Nureddin sevimliydi yahu, Drogbayla şakalaşmaları, takım arkadaşlarıyla sıcak sosyal ilişkileri falan, bi kere güleç bi adamdı. Bu Süfyan boyu uzun yaşça küçük olan bildiğin Ebu Süfyan çıktı. Oyun içinde her türlü pisliği yapan, ait olduğu camia sebebiyle de yanına kar kalan ve bunun farkına varıp pislik dozajını da sürekli artıran bir gaddardı bu yüzü gülmez sevimsiz.

Alın size ahlakın doğuştan mı, yoksa çevreden mi geldiğinin delili. Fenerde yaşayan küçük kardeş, Galatada yaşayan büyük kardeş.

Şaka bi yana, bu sevimsizler ahlaksız olduklarından mı fenere geliyorlar, yoksa fenerde mi ahlaksız oluyorlar?!

Bilemiycem, zira Gsli gözlüğümü çıkardığımı sanıyordum ama gözümde unutmuşum.

Lavuğa bak, Sevilla da istemiş de betisi duyunca dayanamamış zart zurt. Hayatınız kolpa

Geri
Üst Alt