sofyan amrabat

Benim Avrupa maçları için siniyor lig için sinmiyor.

aslında evet avrpa için daha top toplayan defansif aksiyon gelir ama hala sorunumuzu çözmez gibi geliyor yav . ileriye top taşıma konusunu ben tüm problemlerin üzerinde tutuyorum açıkçası.

Şahsi görüşüm buna bu kadar para gömene kadar, yerine o parayla adam akıllı bir sağ bek alalım ve Kaan'ı da ortaya çekelim.

Tabi daha kaliteli bir orta saha bulursak planlar değişir.

Bu yönetimin bundan daha iyisini yapamayacağına hem fikirsek yarın sabah anlaşmalar tamamlansın.

kesınlıkle uzak durmalıyız

mourinho son yıllarda takımlara soktugu sacma sapan oyuncu ve maliyet kazıklarından hiç ders almamış

ne güzel

begeni, istemek , uygunluk, dogru profil mi ,tipoloji mi vs - goreceli elbette.

acikcasi , 4231 de devam edilecekse , ki, edilecege benziyor ; takim ciddi sinyal veriyor merkez bosluk ve beraberindeki zaaflar dolayli. bu gedigi kisa ve uzun vade de nokta atisi kapamak icin - ozellikleri dolayli sofyan ilk planda dusunulmeli idi. hazir manu aradan cekilmisken, bu transfer ekstra zorlanmaliydi.

kendisi dolayli basliga genel donersek ;

artisi eksisi baglaminda,
gecen sezonki transfer sezonu baslangicinda 2 oyuncu dan biri mutlaka olmali demistim. nacizane oneri babinda. biri amrabat. diger dominguez.

mevcut donem de kulubunun istedigi $ 'i uc asagi bes yukari orta yol olarak dengeleye bilirsek amrabat'in olabilitesi yuksek. diger yandan oyuncu lige gelmek ister mi - bu da ayri konu .

uzun sureli nacizane gozlemim de ,
tipoloji olarak bold aradigimiz ozelliklerle bezeli iki isimdi ustte belirttiklerim.

ozellikle ,stoperlerin onunde ,orta saha da tabiri caizse sahadaki -hub- gorevini yapmasinin getirisi cok fazla olurdu ,, + olarak uzun vade de takimin taktiksel oyun prototiplerine dair bold derinlikli dengeli bir gorunumle merkez govde olurdu .

@Aras Şimşek bugun kupa macinda sonradan oyuna girdi. hocasi ikna etmise benziyor.

saygi ve selamlar.

Bu adamı gelsin istemiştim artık biraz yokluktan hakiki bir önliberomuz olsun diye fakat bizim oyuna hiç uymazmış.

Çok kötü mü hayır fakat ne o maaşı ne de o bonservisi hak eder. Çok ağır, müdahalelerde sık sık geç kalıyor, Kaan'ı orta saha oynatsan daha iyi. Uzun topları harici elit bir yönü yok.

Samsun maçında yenen 2 golde de payı var örneğin.

cok agir sicmis bu macta tum gollerde hatasi var
ayrica penalti da es gecilmisvu

yandas medya sagolsun fazla gündeme gelmiyor bu arkadas

dün ayni 22 model taylan gibi oynadi

büyük maclarda fena cuvalliyor

allah korumus bizi

yine calim ayagina cer cöpe milyonlari gömdüler

Geri
Üst Alt