Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Saçmalama konusu(Resmidir)

Olmaaaaz, böyle gitmez bu iş!

dattiri dat dat dattiri dat dat dattiri daat datt daaaaaaattt!

Koptum ya
m26.gif

Arda, Karpaty Lviv'e neden elendiklerini ilk kez açıkladı!

Formalarına Bakmaktan Top Oynayamadık!

1.jpg

Galatasaray'ın emektar kaptanı Arda Turan, geçtiğimiz günlerde muhabir arkadaşımız Kamşat Gözüme'ye bomba açıklamalarda bulundu. Arda'nın bu sözleri yıllarca konuşulacak gibi... İşte röportajın en çarpıcı bölümleri:

Kamşat Gözüme: Sevgili Kaptan; kuralar çekildikten sonra herkesin kafasında Karpaty'i rahat geçeceğiniz fikri vardı. N'oldu Arda? Neden bu kadar kötü oynadınız, neden Karpaty'i eleyemediniz?

Arda TURAN: Biz de aynı şeyleri düşünüyorduk. Kalitemiz ortada. Ancak ne zamanki adamları çıkış tünelinde gördük herşey o an başladı. Ben önce genç arkadaşların ilgisini dağıtmaya çalıştım. Rakibin formasını görmesinler diye galibiyet yemini olayına falan girdim. Bir yandan da gülmemeye çalışıyorum. Rijkaard'a baktım takımı kendine getirsin diye ama o da Neeskens'i dürtüp kıkırdıyordu.

K.G: Peki sonra ne oldu?

A.T: Sahaya çıkınca korktuğum başıma geldi. Karpaty'nin formasından gözümüzü alamayınca pozisyon üstüne pozisyon verdik. Özellikle bekar futbolcuların çoğunlukta olduğunu bildikleri için böyle bir taktik uygulamışlar. Tabii genç futbolcu arkadaşlar alışmışlar bir kere, rakibin formasını görünce top oynamayı bırakıp, rakibi kovalamaya başladılar.

K.G: Peki o takımın da reklam almaya hakkı yok mu?

A.T: Rakibin niyeti apaçık ortadaydı! Ben o isimde bir marka olduğunu bile sanmıyorum. Varsa da komik. Şampuan olsa kafaya sıkılmaz, gitar olsa sapından tutulmaz. Kısacası Ukrayna takımının oyununa geldik.

K.G: Konuyu değiştirelim. Ukrayna'da taraftar desteği üst düzeydeydi. Ne diyeceksin?

A.T: Evet, sağolsunlar. Statta hiç taraftarımız yoktu ama Ukrayna sokakları sarı kırmızıydı.

K.G: Çok teşekkürler Arda.

A.T: Ne demek ben teşekkür ederim.

ZİK :D

beleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ahey ahey, tırıs tırıs. Dat dat dat! Yehhaaa!
cowboys12hh6.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt