Pınar Yıldız
Parçalı Üye
- 20 Mart 2009
- 3.845
- 1
- 1.308
Cevap: Saçmalama konusu
Üsküdar :ask:
Bağcılar'a gittim bugün,kafam mahvoldu be
Üsküdar :ask:
Bağcılar'a gittim bugün,kafam mahvoldu be

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

![]()
ÇİMENTO AYAKKABILAR:
Amerikan mafyası tarafından uygulanan bir işkence şeklidir.Kurbanlarının ayakları kül bloklarına yerleştirilip üstüne çimento dökülüp denize fırlatılıyordu.
![]()
YAVAŞ DİLİMLEME:
Ling Chi ("bin kesikle ölüm" , "yavaş dilimleme" ve "yavaş ölüm" olarak da biliniyor) bir Çin işkencesi. İnsan bir tahtaya bağlanıyor ve geniş bir zaman aralığında, kurban hala yaşıyorken, bedeninden parçalar kesiliyor. MS 900 yılından 1905 yılına kadar kullanılan bir işkence yöntemi.
![]()
ASILMAK,ÇEKİLMEK VE DÖRDE BÖLÜNMEK:
İngiltere ‘de vatana ihanet suçundan sık sık asılıp,çekilip,dörde bölünüyorlardı.1814 yılında yasaklansa da, bu yürütme şeklinden bir sürü insan öldü.İdam süreci şöyleydi; ilk önce ahşaptan yapılan bir yapıya sürüklenir.İkincisi, kurban boynundan asılır, ölmesine yakın boynundan ip çıkartılır.Üçüncüsü,karnındaki organların çıkartılıpması ve kısırlaştımasıdır.Organları kurbanın gözü önünde yakılır.Sonunda da kurban 4 parçaya ayrılır.
:evilsmile:
İşkence teknikleriyle ilgili bir kitap okumuştum
En güzelleri Moğollar, Türkler ve Çinlilerde.
Favorimi anlatayım;
+18 uyarıyorum!
At kılını alıyorlar. At kılını seçmemizin sebebi şu; düz tarandığında eliniz normal şekilde kayarken terse taradığınızda yırtıyor. Bazı otlarda da vardır, belki bilirsiniz. Normal sürttüğünüzde birşey olmaz, ama terse götürdüğünüzde elinizde yara açar.
Tabii bu at kılı baya da ince birşey. Her yere giriyor. Girerken problem yok da çıkarken sorun oluyor. Erkekler için bu işkence. Nereye girdiğini de söylettirmeyin artık![]()
Offf, çok fenaymış. Korkuyoruz senden Ahmet Reis.![]()
![]()
İşkence teknikleriyle ilgili bir kitap okumuştum
En güzelleri Moğollar, Türkler ve Çinlilerde.
Favorimi anlatayım;
+18 uyarıyorum!
At kılını alıyorlar. At kılını seçmemizin sebebi şu; düz tarandığında eliniz normal şekilde kayarken terse taradığınızda yırtıyor. Bazı otlarda da vardır, belki bilirsiniz. Normal sürttüğünüzde birşey olmaz, ama terse götürdüğünüzde elinizde yara açar.
Tabii bu at kılı baya da ince birşey. Her yere giriyor. Girerken problem yok da çıkarken sorun oluyor. Erkekler için bu işkence. Nereye girdiğini de söylettirmeyin artık![]()
Çok fena ya, Moğollarındı sanırım bu![]()
Fatih Sultan Mehmet tahta çıktığında ilk iş olarak çıkan tahtayı yerine taktırdı. Ehe, ehe.
Uğur Dündar: Gençken rüyamda hep milli olurdum.
Az önce 12 Dev Adam için verilen prime dava haberi hakkındaki yorumu.

Anormal bir laf söylememiş. Hayatın gerçekleri bunlar.![]()
Kadın: Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin?
Adam: Hayır. Kesinlikle hayır !!!
Kadın: Neden? Evli olmak hoşuna gitmiyor
Adam: Öyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.
Kadın: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?
Adam: Tamam. Tamam. Evlenirim.
Kadın: (yüzünde üzgün kırgın bir ifadeyle) Evlenirsin..
Adam: (ne diyeceğini bilemez ve azıcık kızgın bir iç çeker)
Kadın: Onunla bizim yatağımızda mı yatarsın?
Adam: Başka nerde yatılabilir ki??
Kadın: Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini koyar mısın??
Adam: Sanırım bu yapılacak en uygun şey olur.
Kadın: O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan ayakkabılar giymesine izin verirsin...???
Adam: Hayır onun ayakları 37 numara...
Kadın: ......................???
Adam: Haas....s.....tiiiiiiir !!!