Cevap: Hayal Kurma Konusu
Haklısın, gerçekten de çok aga.
Çok aga, dürüst olmak gerek.![]()
Haklısın, gerçekten de çok aga.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok aga, dürüst olmak gerek.![]()
İnancın ne bilmiyorum renkdaş ama sorunsuz bir hayat cennet,den başka bir yerde yok.Sorunsuz bir hayat istiyorum lan ? Çok mu ?![]()
Saçlarımı kestiren müdür ölseydi![]()
İnancın ne bilmiyorum renkdaş ama sorunsuz bir hayat cennet,den başka bir yerde yok.
Önce evdeki insanları öldürmek istiyorum,öldürdükten sonra hepsinin kafa derisini kazımak,kazıdıktan sonra evi benzinle iyice bi yıkadıktan sonra yakmak istiyorum,sonra o evin yanışını canlı canlı izlemek istiyorum,sigara içmediğim halde keyif sigarası içmek istiyorum,not ailemle kalmıyorum.
Önce evdeki insanları öldürmek istiyorum,öldürdükten sonra hepsinin kafa derisini kazımak,kazıdıktan sonra evi benzinle iyice bi yıkadıktan sonra yakmak istiyorum,sonra o evin yanışını canlı canlı izlemek istiyorum,sigara içmediğim halde keyif sigarası içmek istiyorum,not ailemle kalmıyorum.

Aga yat olacak bi tane böyle alıcan en sevdiğin arkadaşlarını, 3-4 kız.asd
50 yıllık erzak. Ölene kadar dünyayı turla anasını satıyım ne dert ne sıkıntı.
Açmayın yeminle dede var :lol: