Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Esenler Otogar Tayfa

Ne muhabbetin var açıkla mahmut yoldaturfanla:D

Bişey yok ya, aslında ben bunla çok pis kavga ederdim. Yani karşılıklı laf sokardık tabii ben daha çok sokardım:D Birinde dayanamadı saydırdı, ceza falan aldı herhalde.. Sonra normalleşti, ben de agresiftim o dönemler dedim, çok dikkat çekiyorum yapmayayım. Karşılıklı yumuşayınca dost ortamı oluştu. Fena değildir aslında.

Bişey yok ya, aslında ben bunla çok pis kavga ederdim. Yani karşılıklı laf sokardık tabii ben daha çok sokardım:D Birinde dayanamadı saydırdı, ceza falan aldı herhalde.. Sonra normalleşti, ben de agresiftim o dönemler dedim, çok dikkat çekiyorum yapmayayım. Karşılıklı yumuşayınca dost ortamı oluştu. Fena değildir aslında.

netlog'dan çıkarttık 17 yaşında olduğunu mahmut başkan'ın :D

Yok la 17 yaşında değil. 19-20 falandır İstanbul Üniversitesi'nde okuyor sanırım.

netlog'dan çıkarttık 17 yaşında olduğunu mahmut başkan'ın :D

20-21 falan olması lazım. Biraz kasıntıdır. Sen de üzerine gidince saçmalamış sanırım. Bana da saydırmıştı ama ben çok imne olduğumdan karşılık vermem iyice sinir ederim. Bir kere daha oldu aynı olay başka bir varlıkla. Ama taktik tutmadı, yönetimin tutarsızlığından ve saçmalığından. Adamın dediği lafları yuttum, cevap vermedim, herif de ceza almadı:D:sad007:

20-21 falan olması lazım. Biraz kasıntıdır. Sen de üzerine gidince saçmalamış sanırım. Bana da saydırmıştı ama ben çok imne olduğumdan karşılık vermem iyice sinir ederim. Bir kere daha oldu aynı olay başka bir varlıkla. Ama taktik tutmadı, yönetimin tutarsızlığından ve saçmalığından. Adamın dediği lafları yuttum, cevap vermedim, herif de ceza almadı:D:sad007:

Adam baya baya atarlıymış hacı ahdhasdsa. Japonya'da olan depremi balinalara bağlamıştı büyük insan

japonya'da olan depremi balinalara bağlamıştı büyük insan

biggrin.png
biggrin.png
biggrin.png

Yaz listeye. Esenlerliyiz icabında.!1

Ben yokken Mahmut severler ortaya cikmis

LESH

Tayfanızdaki arkadaşlar bu forumda baya aktif. Tekdir ediyorum. Foruma da Galatasaray'a da sahip çıkıyorlar. Bişey sorcam ama. Ne zaman çalışıyosunuz abi siz? Ya da çalışırken mi takılıyosunuz foruma? Allah allah. Acaip adamlarsınız ama:) Yani olumlu yönde

.s.a hayri reis

Esenler'le ilgili aktif tek konu budur. Bu konunun asıl muhattabı olan kişi bundan sonra aramızda olmayacak. Bu nedenle sizlerin kimsenin arkasından konuşmayacağınızı umarak onunla ilgili yapılan esprilere, hakaretlere, aşağılamalara bir son vereceğinizi düşünüyorum. İyi eğlenceler...

Tayfanızdaki arkadaşlar bu forumda baya aktif. Tekdir ediyorum. Foruma da Galatasaray'a da sahip çıkıyorlar. Bişey sorcam ama. Ne zaman çalışıyosunuz abi siz? Ya da çalışırken mi takılıyosunuz foruma? Allah allah. Acaip adamlarsınız ama:) Yani olumlu yönde

Beyler Esenler Otogar Tayfamızı gururlandıran bir yazı beğenin...

Like manyağı yapıyoruz hade...:)

Fahri üye kabul ediyor musunuz bari?

Yoksa Esenler 'li olunmaz, Esenler 'li doğulur mu diyordunuz?:D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nevertheless;

Uncle Sam is watching you guys. :)

Evet beyler. Bir belediye başkanı seçiyoruz hemen bu konuya. Bu isim bizim uydurduğumuz bir isim olsun.

Toplaşın buraya.

Fahri üye kabul ediyor musunuz bari?

Yoksa Esenler 'li olunmaz, Esenler 'li doğulur mu diyordunuz?:D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nevertheless;

Uncle Sam is watching you guys. :)

valla abi bu gün yaptığın atarlarla zaten tayfadan olmuşsun haberin yok. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt