ŞOK! Ersun Yanal'ın Ses Kaydı Çıktı!

'Yasadışı dinleme hede höde' diye ağlayan aziz kendi teknik direktörünü mü dinletmiş?Fb camiasının ne kadar ikiyüzlü şerefsiz olduğunun en büyük kanıtı bu ses kaydı

net şekilde futbolcular oymuş bunun altını.ama allah ın sopası yok volkan la emre ye çok kızgın taraftar.şöyle stadda sağlam bi ıslıklasalar ikisini :D

Enteresan gercekten...Fenerbahcede neler oluyor neler..Baska bir sey: Bu sey kaydi kim yapti..

Aziz koltuğu kurtarmak için Ersun'u harcamaya kararlı, Ersun rahat durmaz bunların ağızlarına sıvar. Çeğirdekleri hazırlayın kızlar.

Şunlara Süper Kupada bir koyalım da kulüp iyice karışsın.

Oha, adama yaptıkları komploya bak, vay Aziz vay, sonunda bunu da yapmış. Daha kim bilir neler yaptırıyordur bu herif, futbolcuların da evlerine böcek veya gizli kamera yerleştirdiğine adım gibi eminim.

Paralele bağlısın, montaj desin. En büyük desteği rte'den görüp milli takıma getirilir ilerde ilk fırsata.

Adam bildiğin resti çekmiş . Valla bizim de fener gibi bir medyamız olsaydı var ya ortalığı yakar yıkardık. Yok ama

Bunlarin hepsi tembel. Tabi Ersunun antrenman metodlarini begenmezler, adam kondüsyon yüklüyor takima.

Fener bence bu sezon acayip cöküs yasayacak, zaten cogu oyuncularinin bir ayagi cukurda. Sakatliklar, formsuzluklar falan bitmez bunlarda bu sezon.

0B9DDF78A6CE01553D79260E0FFE8B78.gif

bu moddayım beyler :D

F8638FA5BFAE10039345CAE3999C1DB7.gif

selçugun nasil bir ajan oldugunu gördünüz. hemen azize götürmüş dinlemeyi. bu herifi orda boşunami tutuyorlar.:D

Ne diyor. Kısa özet geçe bilecek olan varmı?

Dinleyemiyorum kunlandığım cihazdan

benden istediğiniz bir şey varsa, bende her şeyi bir tarafa bıraktım zaten. ben bu akşamda gitmeye hazırım. Benim için hiç önemli değil. Ben buraya Fenerbahçe ile gelmedim. burada geçen küfürü cesaret edemedim söylemeye. Ne zaman istiyorsanız o zaman gidin antrenmana. sokmuşum antrenmana :D

Geri
Üst Alt