ŞOK! Ersun Yanal'ın Ses Kaydı Çıktı!

Soma için yapılan Chelsea/Beşiktaş maçları öncesi soyunma odasında bulunan futbolcu veya diğer kişiler tarafından kayıt altına alınmış ve servis edilmiş bir konuşma. Muhtemelen Aziz'in emriyle yapılmış bir eylem bu. Fener şampiyon olamazsa kimse Aziz'e Ersun Yanal senin yüzünden gitti, o olsa şampiyon olurduk vs. demesin diye yapılmış bir hareket bariz olarak.

35.000 kere :asd:

Iste bunlar hep ezikligin faturasi..

Küfür olayına çok gereksiz takılmışsınız yalnız, herkes ediyor bu küfürleri, siz de ediyorsunuz.

Cidden şu özel konuşmanın saklanması ve servis edilmesine takılmıyorsanız yazık. Ersun Yanal bu içeriğin sızdırılmasından sonra kesinlikle haklıdır gözümde, helal olsun adama.

Devamı gelsin.Yeni kayıtlar dinleyelim.

12 Numara «org» ‏@12numaraorg 2 dk.

Ses kaydının içeriği ne olursa olsun; bu kaydın amacı Fenerbahçe Spor Kulübü'nü karıştırmaktır.

Vay embesil. Şu an bu bebenin takipçi sayısı bu mesajdan sonra 1 kişi bile olmamalı ama bunlar bu kafada gittiği için her şeyi hakediyor.

Mala bak. O ortalığı karıştırmak isteyen kendi başkanın. tapede söylediğini icraata geçirdi bunlar hala Azize biat peşinde.

Sizide sevecek merak etmeyin. o zaman bakalım kime atacaksınız suçu.

Hem Feneri karıştırmak isteyenlerin diyor. Len öküz tezeği, bu belli ki Fenerbahçeye ait bir ortamda kaydedilmiş.

Galatasaraylı veya Trabzonlu soyunma odasına veya Ersun'un odasına girip kayıt mı edecek. Salak.

Bu arada hazırlık maçlarındaki defans hattı falan Ersun Yanal'ı kovdurma düşüncesinin futbolcularda olduğunu düşündürdü bana. Zira yol geçen hanıydı hazırlık maçlarındaki savunma hatları.

ben ersuna hiç üzülmedim. topçularina kagit verip manciniyle dalga geçti bu herif. o topçular bu sefer o kagida seni yazdi ersuncum.

Şikeden ceza almadıktan sonra iki yakaları bir araya ge-le-mez. Son dakikada kaçan 3 şampiyonluk o kadar rezalet hepsi tesadüf beceriksizlik değil.

Küfür olayına çok gereksiz takılmışsınız yalnız, herkes ediyor bu küfürleri, siz de ediyorsunuz.

Cidden şu özel konuşmanın saklanması ve servis edilmesine takılmıyorsanız yazık. Ersun Yanal bu içeriğin sızdırılmasından sonra kesinlikle haklıdır gözümde, helal olsun adama.

Ben buna takıldım şahsen. Kıydılar Ersun'a..

Ses kaydını sızdıran ve paylaşan 12numaraorg'muş . Daha önce de aynı hesaptan ses kayıtları paylaşmışlar . Şimdi de paylaşan kimse bulunmalı falan diyor HAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHHA :D

BuwzkBvCQAElORl.jpg

Bu arada bu tip olaylar bizim takımda da vardı belki hala da var. Sabri vs. gibi oyuncuların başını çektiği grup.

Ulan şerefiz medya Ünal Aysal bir elaman der ortalığı ayağa kaldır, Aziz versin veriştirsin bişey yok sonra aaa Ersun istifa etti.

Bütün sene Galatasaraylı oyuncular Mancini'yi istemiyor diye haber yap fenere gelince herşey güllük gülüstanık ama işte yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor.

Mala bak. O ortalığı karıştırmak isteyen kendi başkanın. tapede söylediğini icraata geçirdi bunlar hala Azize biat peşinde.

Sizide sevecek merak etmeyin. o zaman bakalım kime atacaksınız suçu.

Hem Feneri karıştırmak isteyenlerin diyor. Len öküz tezeği, bu belli ki Fenerbahçeye ait bir ortamda kaydedilmiş.

Galatasaraylı veya Trabzonlu soyunma odasına veya Ersun'un odasına girip kayıt mı edecek. Salak.

Yahu kendileri paylaşmış işte şimdi antu bu 12numaraya da fena cephe aldı ahahahah şimdi taraftar olarak da tam anlamıyla 2'ye bölündüler. Bu sezon bitmez :D

Transfersizlikten kırıldığımız bu günlerde hayatımıza renk kattın büyük başkan :D

Başlat > Programlar > Donatılar > Eğlence > Fenerbahçe

Geri
Üst Alt