ŞOK! Ersun Yanal'ın Ses Kaydı Çıktı!

Aziz yıldırım servis ettirmiş çok iyi oldu çokda güzel oldu.

Yalnız fenerdeki oyuncuların karakterlerini anladık

Muhahaha yeni dinleyebildim nolmus la bunalima mi depresyona mi girmis bu ersun

Aziz'e kesin bu ses kaydini dinlettiler o da ersun'un ipini kesti :D

Ahahahha Emenixe ben dedim , bu adam daha Fb'de tek maç oynayamaz. Şike ürünü bir adam, işte bunlar hep ilahi adalet.

Sen soyunma odasındaki konuşmaları nasıl yayınlıyorsun. Akli sağlıkları yerinde değil bunların. Skandal resmen. Bunlar bi 4-5 sene iflah olamazlar. 5. yıldız hayırlı olsun :D :D

Ah başkan şunların üzerine birde forvet transferi patlatsan ne keyifli olur :cigara:

Emmenike Karabükde ne kadar karaktersiz bir oyuncu oldugunu gördük, sasirmadim yani.

Ersun hocanın kârına yani bu ses kaydı,adam sadece biraz argo şekilde antrenman yapmak istemeyenleri mızmızlananları tokatlıyor sözleriyle.Kulübe ettiği bi hakaret filanda yok ortada.

e5abe3e5.jpg

Hangi TD bu futbolcu grubu ve başkan ile çalışmak ister ki? Ridvan köpeği bile okadar onursuz değildir herhalde.

Çok pis karıştılar. Şike, ve Aziz Yıldırım bağırışları bile kurtarmaz artık bunları.

İlk maçta hem Aziz hem de futbolcuları fena yuhalayacaklar.

Şaka gibi itibarsızlaştırmaya devam ediyorlar Ersun Yanal'ı ama Aziz bu sefer altından kalkamıcak gibi geliyor bana küfür hayatın içinde olan birşey özelliklede erkek ağırlıklı sporlarda mesela Anti Fatih Terimci olan yazarların çoğu Osman Tanburacı filan Fatih Terim'in küfürlerine mağruz kaldıkları için Fatih Terim'i hiç sevmezler. Bize paralelci diyorlardı Pavalel Aziz olmuş :D

Ersun Yanal dava açmalı azize. Ortalık bir karışsın. Sonra Telegol, Derin Futbol falan derken ortalık bir şenlensin :)

Azizin de ne fantezileri varmış. Puro söndürmek falan :D

FB futbolcuların oyuncagi olmuş çok acik bu. Bu kaydi alip servis eden hangisi acaba

Geri
Üst Alt