Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Besiktas Yusuf u Trabzondan kapmisti simdi Mehmeti kaptirdi. Bakalim Bjk tepki vericekmi Trabzon gibi.

Arada fark var bence...Yusuf imzayi atmadan evel açiklama yapmadi ben Trabzonsporluyum, Trabzona gitmek istiyorum diye...

Super Lig istatistikleri ortada oynadigi mevkiye ragmen. Ligde o mevkide, bu istatistikleri verecek baska bir adami Avrupa'dan 10'dan asagiya alamazsiniz. Appiah'i kaca aldilar, Topuz'un fiyati gayet uygun.

Ceyhun erişin istatistikleri küçük takımlarda hep zirveydi ama sonuçta büyük takımları kaldıramadı.

Bence kayserinin en değerli oyuncusu eren güngördür.

Arada fark var bence...Yusuf imzayi atmadan evel açiklama yapmadi ben Trabzonsporluyum, Trabzona gitmek istiyorum diye...

Dogru orda bir fark var hatta birazda karisik bir durum. Mehmet ben besiktasliyim falan dedi bakalim ne olucak simdi. Imza atmayabilir fenere. Bence burda Kayseri yönetiminin kurnazligi var birazda. Baktilar fener + futbolcu veriyor hemen fenere yolladilar adami. Mehmet eger gercekten besiktas ta oynamak istiyorsa itiraz edebilir bu duruma karsi.

Dogru orda bir fark var hatta birazda karisik bir durum. Mehmet ben besiktasliyim falan dedi bakalim ne olucak simdi. Imza atmayabilir fenere. Bence burda Kayseri yönetiminin kurnazligi var birazda. Baktilar fener + futbolcu veriyor hemen fenere yolladilar adami. Mehmet eger gercekten besiktas ta oynamak istiyorsa itiraz edebilir bu duruma karsi.

Itiraz söyle olur ancak, 1 sene futbol oynama bjk'e git baska yolu yok!!!

adamin bonservisi artik fb'de ve Topuz'u fb'den almaya calisacak simdi, yoksa 1 yil beklemek zorundadir.

1)bence bjk cok aptalca davranmistir bu transferde, sen ne diye futbolcuyla baglanti kuruyorsun kulüple görüsmeden, bu bi kere fifa'nin futbol kurallarina aykiridir.

2) Kayserispor yönetimi ve baskani ayni aptalca kararlarla Mehmet Topuz'un bilgisi olmadan adami mal satar gibi fb'ye vermistir bonservisini ve bunu yaparak bu da fifa kurallarina aykiridir.

3) FB nasil oluyorda basina bu transferi resmilestirir oyuncuyla herhangi bi anlasma olmadan?

= suc aranacaksa ilk önce Kayserispor'da aranmalidir ve sonra bjk'ye ve fb'ye.

Bir transfer böyle yörütülemez, iki kulübü birbirine düsürdü bence Kayseri.

Cevap: Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

İsteyip de alamayacagımız dedık dimi. Alamayacgımızı istemeyiz zaten :)

Eger talip oluyosak alırız. olay bu.

Bu işler ne oile oluyo sanıyorsunuz ki? Bu futbolcular kara gözumuze kara kaşımıza mı gelıyorlar.

Dinleri imanları para. ee bızde de para var hayat var.

Nihatıda istemiştiniz hatta resmi sitede açıklamalar filan, noldu sonra? çok komiksiniz sizde yönetiminiz gibi :D

Ceyhun erişin istatistikleri küçük takımlarda hep zirveydi ama sonuçta büyük takımları kaldıramadı.

Bence kayserinin en değerli oyuncusu eren güngördür.

Aynı şey mi yahu, bırakın demogojiyi. Ceyhun 10'a yakın gol attı Trabzon'da, her maçta da oynadı. Yusuf da Beşiktaş'ı şampiyon yaptı bu yaşında bu mudur kıstas? Topuz MC olarak 10 gol ortalama ile oynamış Kayseri'de, golün her türlüsünü atmış hala laf arıyorsunuz adama.

Ben de sevmiyorum ama sezarın hakkı sezara.

Sn! Hurma sanki pazarda mal satıyor:mad:

Tam kendilerinden beklediğim davranıştı. Tebrik ediyorum. :mad:

Mehmet o kadar da iyi oyuncu değil.Sadece TSL'de iyi oynar.2-3 sene sonra adı bile duyulmaz.

Aynı şey mi yahu, bırakın demogojiyi. Ceyhun 10'a yakın gol attı Trabzon'da, her maçta da oynadı. Yusuf da Beşiktaş'ı şampiyon yaptı bu yaşında bu mudur kıstas? Topuz MC olarak 10 gol ortalama ile oynamış Kayseri'de, golün her türlüsünü atmış hala laf arıyorsunuz adama.

Ben de sevmiyorum ama sezarın hakkı sezara.

Kayseride duran top topuzun, penaltı topzun, 3e 1 yakalasalar atakta zaten pas vermiyor şut çekiyor 10 gol atar tabii yolla ingiltereye rezerv ligte 3 gol atamaz.

futbol zekası sınırlı bir adam biz alsaydık üzülürdüm zaten haberleri çıkınca da istemem demiştim.

Aziz Yıldırım'ın korumaları Titanic Otel'i bastı. Şu an Aziz Yıldırım'ın korumaları ve Fenerbahçeli iki yönetici ile Mehmet Topuz'un yanındalar. Gece geç saatlerde Mehmet Topuz'un yeni bir açıklama yapması bekleniyor.

vallah tam komedi, bu film cok uzadi fakat bitmesin lütfen:D

Hurma ve Kayseri bas sorumludur bu isten.

çok heyecanlı bu film. Ailecek severek izliyoruz. Acaba yağız mehmet, çocukluk aşkı (!) beşiktaş'a mı varacak, yoksa zengin, fabrikatör çocuğu fb'ye mi?

:D

"Beşiktaşlıyım diyen futbolcu almak ezikliktir"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bu akşam Üsküdarlı Beşiktaşlılar Derneği'nin yemeğinde yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz, Beşiktaş'a hayırlı olsun" dedi. Öte yandan Demirören, " 'Beşiktaşlıyım' diyen bir futbolcunun alınmaya çalışılması, o kulübün ezikliğini gösterir" şeklinde konuştu.

Mehmet Topuz kaliteli adamdır ancak 5 mio € + Emreciksin çok aşırıdır !

Ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değil ama bu saatten sonra Topuz'un gittiği takımda çok verimli olabileceğini inanmıyorum ben.

Bu iş karakolda biter gibime geliyor.:ka05:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bu akşam Üsküdarlı Beşiktaşlılar Derneği'nin yemeğinde yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz, Beşiktaş'a hayırlı olsun" dedi. Öte yandan Demirören, " 'Beşiktaşlıyım' diyen bir futbolcunun alınmaya çalışılması, o kulübün ezikliğini gösterir" şeklinde konuştu.

demirörende çözmüş f5in ezikliğini:D:D

Fenerbahce'nin artiklarini yillardir toplamak nedir peki? Demiroren'e aciyorum.

Senin bilmem kaç senedir bu fener avukatligin nedir yahu,parali işcisi olsan bu kadar olurdun :016:

Senin rezil MSN loglarini gecen gun silecektim, unutmusum. :rolleyes: Demiroren AP'dan bile rezil bir baskandir tukurdugunu yalayip Denizli'yi getirmesi ile 10 sene daha BJK'nin basinda kalacak durum bundan ibaret.

Fenerden topladigi artiklardan 2 tane takim kurulur Demiroren'in.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt