Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Alsın fener topuzu alsın da yağlı kazığı yiyip tadına baksınlar. Seneye beleşe 8jk'ye geçsin :D

Fenerbahçe kadar ezik ve acemi bir yönetim görmedim. Benim bildiğim önce oyuncuyla anlaşırsın kulübden izin alıp, adam okey der ön protokol imzalatırsın gidip ona buna imza atamaz sonra, sonra gidersin kulübüyle anlaşırsın. Beşiktaşın yapmaya çalıştığı buydu, eğer Kayseri'den izin almadılarsa Beşiktaşın işide zor ama Fenerbahçe'nin yaptığı düpedüz köle ticareti, parayı basarım alırım hesabı, neymiş, herşey parayla olmuyormuş? adam bas bas bağırıyor hala Beşiktaşa gitmek istiyorum diye... Bir ezik fener klasiği...

Tamamen yanlis ilk önce kulüp sonra oyuncu, izini mizini yok bu isin, ilk önce kuluple hersey anlasilir sonra oyuncuyla anlasilir.

Kayserispor'dur bu isin BAS sorumlusu!

ondan sonra iki kulubün ve Mehmet Topuz'un da cok büyük yanlislari var.

Çıkacak sonucu çok merak ediyorum.

Mundar oldu herif :D

Çıkacak sonucu çok merak ediyorum.

ntvsporda dinlediğime göre bu işten en zararlı kayseri+fener çıkacak.

Topuz tazminatını ödeyip gidebiliyormuş, tazminatlarda da çoğumuz en son sözleşmesinin üzerinden X yıl olarak yapıldığını zaten biliyoruz. M.Topuz kayseriden 750bin dolar alıyorsa X 4 yıldır oradaysa 3M dolara Topuz 8jk de gibi anladım ben :D

Adam BJK forması giymiş,50 M€ verseler gitmem demiş Fenerbahçeye.

Bakalım Fenerbahçede nasıl bir mide var,görücez...

Herşeyi yüzüne gözüne bulaştıran bjk transfer komitesini,oyuncuyu eşya gibi kullanan Kayseri yönetimini,oyuncu Bjk'liyim diye bas bas bağırsa da bonservisini alıp çok büyük bir iş başardığını sanan rezil fener yönetimini kutluyorum burdan.Türk Futbolu sizlerle çok daha güzel...

herşeyi yüzüne gözüne bulaştıran bjk transfer komitesini,oyuncuyu eşya gibi kullanan kayseri yönetimini,oyuncu bjk'liyim diye bas bas bağırsa da bonservisini alıp çok büyük bir iş başardığını sanan rezil fener yönetimini kutluyorum burdan.türk futbolu sizlerle çok daha güzel...

:007:

bu is cok uzuyacak gibi görünüyor.

fb nin bu durumda fazla suskun kalacagini zannetmiyorum.:D

muhamad ali vs frazier gibi degilde ibo'yla ahmet'in bahcede itis kakisina benziyor:2aloh1:

aynen devammmmmm:ka05:

Adam BJK forması giymiş,50 M€ verseler gitmem demiş Fenerbahçeye.

Bakalım Fenerbahçede nasıl bir mide var,görücez...

Çokta iyi kaldırır mideleri merak etme.. neden mi? ;

Rüştüyü,Mustafa D.,Nobreyi,Yusuf.Ş vs nasıl kabullendiyse BJK,FB de Bjk'den kalır yanı olmayan bir mide olduğundan dolayı mutlak kabullenecektir.sonuçta hepsi profesyonel topçu değil mi (?)

Rüştüyü,Mustafa D.,Nobreyi,Yusuf.Ş vs nasıl kabullendiyse BJK,FB de Bjk'den kalır yanı olmayan bir mide olduğundan dolayı mutlak kabullenecektir.sonuçta hepsi profesyonel topçu değil mi (?)

Profosyoneller de topçu değiller sadece boldladığım kısım :p

katil dedikleri emreye sahip ciktiklarina gore,tumer fenerli ola bildigine gore topuzu da kabul ederler

Mehmet Topuz ciddi bu konuda. Adam gitmem, gerekirse bir yil oynamam diyor. f5'e ve azize buyuk bir kapak yolda. angutlarda fotoshop yeteneklerini baska bir futbolcu icin kullanirlar artik.

hahaha mal topuz

Valla Beşiktaş'ınkini bir nebze olsun anlarım.

Sonuçta parayı basmış, gelmek isteyen futbolcuları almış.

Ama Fenerbahçe kendisine gelmek istemeyen futbolcuyu hala almaya çalışırsa ondaki mideden şüphelenirim.

herşeyi yüzüne gözüne bulaştıran bjk transfer komitesini,oyuncuyu eşya gibi kullanan kayseri yönetimini,oyuncu bjk'liyim diye bas bas bağırsa da bonservisini alıp çok büyük bir iş başardığını sanan rezil fener yönetimini kutluyorum burdan.türk futbolu sizlerle çok daha güzel...

:005::005::005:

Edit: Kendisi bjk formasiyla poz verdi...

Bu adamdan hayir gelmez artik, ne f5'e nede bjk'ya...

@Çağatay;

Paranın konuştuğunu bas bas bağırıyor F.Bahçe ne yazık ki elden bişe gelmiyor. ne mide ne bişe. hazmediyo ki alıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt