Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Antu'nun giriş görsele bak. :D

Amele bunlar ya:D İnsanda azcık gurur,şeref olur. Formasının bi kutsallığı olur. Ayıp.

Edit : Antu kapandı. :D

Topuz a da BJK ye de hiçbişi olmaz. Çünkü sezon bitmiş adam resmen istediği kulüple görüşebilir ve anlaşabilir. Oyuncuyu ayarlarsın önce rızasını alırsın sonra gider kulübüyle oturur parayı verir imzayı atarsın.

Fener in yaptığı saçmalık, adam seni istemiyor niye alıyno ki? kayseriden oluru alırsın ama önce gider oyuncu ile arayı bulursun. saçmalık fener in yaptığı.

bal gibi olur bjk'ye ve Topuz'a birseyler, ilk önce! kulüple anlasmadan oyuncuyla anlasamazsin!

Topuz da ben su kuluple anlastim diyemez kulupten onay almadan.

Mehmet aha buraya yaziyorum bjk'in kadrosunda olmayacak önümüzdeki sezon, ya 1 yil top mop oynamadan bekleyecek bjk'ye gitmek icin yada fenere laflarini yutup imza atacak.

Bunu bütün gün söyledim burda ve söylediklerimin hepsini Mehmet Topuz'un kendi menejeri Metin Korkmaz de söyledi en sonunda aha link renkdaslar

----> https://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090606/mehmet_topuz_ne_yapacak.html?kf_2<-----

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MEHMET TOPUZ STRATEJİSİ!..

¤ Maraton | iddaa ¤Haberi yazdırın 05 Haziran 2009 21:41

¤ Maraton | iddaa ¤ İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MEHMET TOPUZ STRATEJİSİ!..

Beşiktaş, Fenerbahçe’nin bonservisini aldığı Mehmet Topuz’u kadrosuna katmak için yeni bir strateji belirledi.

İşte Beşiktaş’ın Topuz harekatının şifreleri!..

Daha önce “Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş’ta oynamak istiyorum” şeklinde açıklama yapan Mehmet Topuz’la konuşan Beşiktaşlı yöneticilerin Milli futbolcuya, “Telefonlarını kapat ve tatile çık. 20–25 gün boyunca kimseyle görüşme ve kimseye nerede olduğunu söyleme” dediği öğrenildi.

Beşiktaş’ın bu stratejiyi izlemesinin sebebiyse Kaysersipor’un Fenerbahçe’ye koştuğu “Biz size bonservisi veriyoruz ancak Mehmet’i ikna etmek zorundasınız” şartı.

Siyah-beyazlı yönetim Fenerbahçe’nin, Mehmet Topuz’a ulaşmasını ve ikna etmesini imkansız kılarak bu transferi engellemek istiyor.

Beşiktaş’ın planlarına göre bu durumda geriye iki seçenek kalacak.

Birincisi: Mehmet Topuz, Fenerbahçe ile anlaşamadığı için 1 sezon daha Kayserispor'da kalacak ve gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erdiği için bonservis bedeli ödenmeden Beşiktaş'a imza atacak.

İkincisi: Mehmet Topuz, Fenerbahçe ile anlaşamayacak ve Kayserispor’un Fenerbahçe’ye tanıdığı süre sona erince Beşiktaş yönetimi devreye girerek Kayserispor’dan bonservisi alacak.

MARATON.COM.TR ÖZEL

İşin b.kunu çıkardılar böyle transfer mi olur 100 yıllık kulüpler mahalle takımının yapmayacaklarını yapıyorlar yazık!

Para artik kuluplerin oyunculari umursamamasina neden oldu.

Muhahaha bu ezikler Mehmet Topuz için birbirine gire dursun

Biz Rijkaard transferi ile önümüze bakalım. İşte bizi bu diğer büyüklerden de büyük kılan özelliğimiz !

Saygı duyacaksınız

Fener'e giden gençlerin hepsi para manyağı herhalde, biraz akıl olsa gitmezler :( Adamlar Gökhan'ı veriyor takasta transfer için, top bile oynatmadılar çocuğa, aldıklarında ligin tozunu attırıyordu..

Ortalığı karıştıran süleyman hurma denilen şrfsiz adamdır...para için yapmayacağı şey yok o adi'nin...

Fenerinki harbiden midesizlik ama ya.Kayseri'ninkini ise burda söyleyemem. :)

Otursun 1 sene kenarda. İşi ne.

dert ettiginiz şeye bak.

para var hayat var.

Paranızı görebiliyoruz da hayatınızı pek göremedik.Bir de Türkiye Kupa'nızı :D

Otursun 1 sene kenarda. İşi ne.

dert ettiginiz şeye bak.

para var hayat var.

Siz o paralarla luis'i oturttunuz, topuz'unuzu mu oturtamayacaksınız.. yada onlarmı febeşe oturttu..

Arkadaşlar M.Topuz basın toplantısı yaptı.Beşiktaş'ta oynamak istiyorum dedi.

Yalnız nerde bir transfer çatışması var,Beşiktaş hep o işin içinde.

(Okan Koç,Mondragon,Yusuf,M.Topuz)

Transfer yılan hikayesine dönmüş resmen ...

Yalnız nerde bir transfer çatışması var,Beşiktaş hep o işin içinde.

(Okan Koç,Mondragon,Yusuf,M.Topuz)
Okan Koç'u resmen çaldılar bizden. Gençlerbirliği ile anlaşmak üzereydik, futbolcuyla anlaştık aldılar adamı. Okan Koç karaktersiz çıktı Beşiktaş'lıyım geyiği falan yaptı. Mondragon'u çalmayı denediler Mondragon Galatasaray deyince güzel kapak oldu. Yusuf olayı biraz karışık. Trabzonspor istiyordu bir ayda beceremedi bir günde Beşiktaş halletti. Ama Yusuf'da doğuştan Beşiktaşlıyım geyiği yaptı soğudum. Topuz durumunda ise ben suçu Kayserispor'da bulurum. Şark pazarlığını güzel yaptılar. Topuz karakter sınavı verecek bekliyorum Fenere gidecek mi gitmeyecek mi. Bunca açıklamadan sonra gitmese iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt