Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Benim bu olayda en çok takıldığım,fb'nin Kayseri'ye 5 milyon euro + Gökhan Emreciksin'i vermesi.Yahu nu Gökhan fb'ye geldiğinde geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyordu,adam daha senesi dolmadan,doğru dürüst oynamadan kapının önüne konuyor.Fb son 2 yıldır transferde akıl almaz işler yapıyor.Bence şansları varki M.Topuz fb'de oynamak istemiyorda yeni bir kazıktan kurtuluyolar.

3 iğrenç kulüp

1 aptal futbolcu

onlarca gerzek yönetici

benim anlamadığım topuz 50 milyon euro verseler fener forması giymem diyor kaçıyor fenere bir küfür etmediği kalmışken bunlar niye hala tutturmuşlar bir mehmet topuz diye

benim anlamadığım topuz 50 milyon euro verseler fener forması giymem diyor kaçıyor fenere bir küfür etmediği kalmışken bunlar niye hala tutturmuşlar bir mehmet topuz diye

Besiktas almasin diye.

kendini birsey saniyor topuz

Adamlar gsliyi alabiliyorlarsalar ne diyeyimm?

Aslında Topuzun açıklamalarına bakarsak Topuz çok saff birileri onu kullanıyor olabilir. Ya menajeri ya bjk...

Aziz Yıldırım bu işi Fenerasyon çözer demiş, maratonda son dk haberi geçti. Gül gül öldüm, ee be malağım sen oyuncuya imza attırdında ortada çift imza falanmı varda fenerasyon çözsün, sen daha oyuncuyu almadan aldım dersen böyle fenerasyona çözdürürsün olayı :D :D:D:D:D

Bütün medya kuruluşları iki gün önce Mehmet Topuz'un Beşiktaş'la anlaştığını duyurdu. Hatta bizde transfer için hayırlı olsun dedik, yazımızı yazdık. Ama sonraki gün Fenerbahçe ile anlaşıldığı söylendi hatta kulüp resmi sitesine haberi yazıldı. Mehmet Topuz'a sorulduğunda Beşiktaş'tayım diyor, Kayserispor'a sorduğumuzda bonservisi Fenerbahçe'de diyor. Bu transfer arap saçına dönmüştür ve dört cephesi vardır. Bu dört cepheyi değerlendirmek gerekirse:

Mehmet Topuz Cephesi: Futbolcuya izin verildiki Beşiktaş'la görüştü. Eskidende Beşiktaş'lı olduğunu söylüyor ve kulüplede anlaşmış durumda. 50 milyon dolar verseler Fenerbahçe'de oynamam diyor. Yalnız transferinden önce açıklamalarını dinledim. Kulübün anlaşması durumunda 4 büyük takımda da forma giyebileceğini söylemişti. Şimdi bunu söyleyen birisinin bu tavrını anlayamadım. Kayserispor'la bir yıllık sözleşmesi daha var eğer iş çözüşürse bir sezon Kayserispor'da kalır bonservisi olmadan gider. Tabi işin bu noktaya gelceğini sanmıyorum ama karar Fenerbahçe lehinde de çıkarsa gider orada oynar.

Kayserispor Cephesi: Burada baş suçlu onlar. Ortalığı öyle kızıştırdılarki bir nevi Türk futbolundan intikam alır gibiler. Önce Fenerbahçe ile görüştüler onlar pazartesiye kadar süre isteyince bu boşlukta Beşiktaş ile anlaştılar, futbolcuya izin verdiler gitti görüştü sonra Fenerbahçe dönüp daha iyi teklif verince Mehmet Topuz'u sattıklarını açıkladılar. Şark pazarlığını mükemmel şekilde gerçekleştirdiler. Şimbi burada Beşiktaş ve futbolcu madur durumda kaldı diyebiliriz. Ayrıca bu saatten sonra Türk futbolunun Kayserispor'a güvenide epey zedelendi.

Fenerbahçe Cephesi: Mehmet Topuz'a en ciddi teklifi yapan ve ilk ulaşan sanırım onlar. Futbolcu Fenerbahçe ile de görüştüğünü açıklamıştı. Burada Fenerbahçe'ye de fazla kızamam çünkü tekliflerini yapmışlar ve süre istemişler. Bu süre içinde de Kayserispor yapacağını yapmış. Şimdi öyle yada böyle bonservisini aldılar. Tabi futbolcu istediği kulüpte oynar ama Fenerbahçe'de bir bakıma mağdur olacak. Aziz Yıldırım Mehmet Topuz işini gurur meselesi yaparsa o zaman Türk futbolu daha neler neler görür bilemem.

Beşiktaş Cephesi: Onlarında aslında suçu yok Mehmet Topuz'a teklif yaptıklarında Fenerbahçe'nin kulüple anlaştığını bildiğini sanmıyorum. Kayserispor görüşelim dediki onlarda görüştü, futbolcuyla anlaştı. Burada en mağdur onlar duruyor. Futbolcu Beşiktaş'lı olduğunu ve orada oynamak istediğini söylüyor. Yalnız Yıldırım Demirören'de öyle açıklamalar yaptıki bir anda iş gurur meselesi halini aldı. Bir yandanda iyi oldu demek istiyorum aslında zamanında Okan Koç'u Galatasaray'ın elinden çalmışlardı ve Mondragon olayında da ortalığı karıştırmışlardı.

Bence futbolcu istediği kulüpte oynamalı. Kulüpler bu sorunu kendi arasında çözmeli, iş FIFA'ya giderse Türk futbolu çok karışacaktır. Futbolcu bir yerle, kulüp bir yerle anlaşıyor ve bütün suçlu Kayserispor gözüküyor. Bu transferle ilgili çok şeye şahit olacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki ipler çok gerildi.

Bana bütün pisliği yapan Kayseri'nin genel menajeri gibi geliyor.Diğer bir ihtimal ise Topuz'un menajerinin Bjk'ye giderse parayı götüreceği olabilir.

Gercekler acidir :D

n5708432841948533055.jpg

Aziz Yıldırım çok büyük bir ayıp etti.

Ben daha olayı ilk duyar duymaz yazmışım buraya..

Febeşli artist bi eleman vardı burada.. "Ufuk Saygı" mı ne..

E ne oldu hani???

Fener ve Azize kendini iyice rezil etti.

Beş para etmez Demirören bunlarla maytap geçiyor..

Şimdi benim dediğim senaryo gerçek oldu.. Çok bilen Ufuk Saygı nerdesin kardeşim??

Topuz bir sene kenarda otururum derse..

Ne halt edeceksiniz? 5 milyon Euro+ Emreciksin havaya mı uçacak??

Ya da Kayserispor itlik yapmaya devam edecek. Bonservisi daha resmen vermedikleri için, bonservisi vermeyecekler fenere, Topuz Kayseri'de kalacak bir sene.. Tabi artık NAH oynar adam gibi.. 1 sene sonra da free transferden gider bejekeye.. Hem fener hem kayseri alır BABAYI o zaman..

Şu futbolcuları KÖLE, futbol klüplerini de "parası kadar büyük" görme olayınız yüzünden düştünüz bu hallere yıllardır...

Topuz da harbi ADAM çıktı bence..

KAPAK'ın kallavisi gitti febeşe..

helal olsun mehmet topuz..ben süleyman hurma kadar şerefsiz adi bi adam görmedim..1-Bülent uygun 2-Süleyman Hurma..

Amaç nedir Oğuzhan eski konuları hortlamakta ?

Hey Allahım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt