Şok Karar! Çekiliyorlar...

Böyle giderse çin malı adi tabletler sponsor olur bizim lige

Iyi oldu,yabanci Sponsor gelecek ve daha cok para verir zaten.

Türk Telekom'dan de kurtuluyoruz yakinda,süper.

Beter olun Ülkersporlular. Adam olsaydınız şikecilerle iç içe girmezdiniz !!

Zihni Çakır ‏@zihnicakir 17 dk.

Ülker Grubunun bu açıklaması, UEFAdan bizimde duyduğumuz KULİS bilgilerine dayanıyorsa, ERKEN 1 ŞAMPİYONLUK KUTLAMA SKANDALI daha demektir.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 14 dk.

@zihnicakir Zihni PTT LİG bana gelen bilgilerde sende ki bilgiler ne. ?

Zihni Çakır ‏@zihnicakir 11 dk.

@TDKARLIBEL Alt küme puan silme 2011-2012 şampiyonluğunun iptali ve kalan 3 maçta 14 şampiyonu belli olacak. Juventus modeli...

Forma'nın ağzına etmekten başka bir işe yaramıyorlar.

Zihni Çakır ‏@zihnicakir 17 dk.

Ülker Grubunun bu açıklaması, UEFAdan bizimde duyduğumuz KULİS bilgilerine dayanıyorsa, ERKEN 1 ŞAMPİYONLUK KUTLAMA SKANDALI daha demektir.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 14 dk.

@zihnicakir Zihni PTT LİG bana gelen bilgilerde sende ki bilgiler ne. ?

Zihni Çakır ‏@zihnicakir 11 dk.

@TDKARLIBEL Alt küme puan silme 2011-2012 şampiyonluğunun iptali ve kalan 3 maçta 14 şampiyonu belli olacak. Juventus modeli...

Bizim sampiyonluk iptal mi oluyor yani :asd:.

ülker grubu sanırım

neden çekiliyolar acaba bi yerlerden uzaklardan isviçreden habermi geldi

İyide biz yeni uzatmadık mı bunlarla.

Fesih bedelini öderlerse neden olmasın

Defolsunlar!! Gitsinler şikeci azize destek çıksın onlar. Ataşehir'deki salon yapılan 200 milyon dolarlık arazinin fb ye nasıl devlet tarafından peşkeş çekilirken nasıl önayak olduklarını anlatsınlar önce!! Zaten formamızdaki şu ülker, avea ve türk telekom sponsporluklarına ayar olduğum kadar hiçbirşeye ayar olmuyorum. Üçünden de kurtulalım mümkünse...

Hisselere okadar aldanmayın zira sistem beklenti üzerine kurulu yani beklenti varsa hisse degeri artar beklenti gerçekleşince geri gelmeye başlar tabi düşüşün süreklilik kazanması durumunda şemsiye vs durumları konuşulabilir :)

Sürecin sonunda beklediğimiz cezaları mutlaka alacaklar sadece zamanlamasını ayarlanabilir durumda sonuç belli rahat olun

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sike olaylarindan dolayi sponsorluktan cekil ama sponsor oldugun kulup sike yapan kulup olsun saka gibi!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ne b.k yerseniz yiyin. Zaten hiçbir ürününüzü evime sokmuyorum.

BERkay & eKİN & Berkin

Geri
Üst Alt