Şok

Emrah Oktay

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Türk televizyon tarihinin en enteresan programlarının başında gelirdi ŞOK programı. 1995 yılında yayınlanmıştı diye hatırlıyorum. Son yıllarda Zaytung sitesinin yaptığı haberlerin benzerini televizyonda yaparlardı. Eğlenceli olduğu kadar garip bir programdı da. Çocuk aklımızla bazen inandığımız da oluyordu ama çok fazla sürmedi nedense yayından kaldırıldı. İşte o programdan bazı kısımlar:

Korcan Karar' la ŞOK - Hakan Şükür Esprileri - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Korcan Karar'la ŞOK - Televole - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Korcan Karar'la ŞOK - Galatasaray - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Korcan Karar' la ŞOK - Reha Muhtar - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Kompela - Korcan Karar' la ŞOK - Bana Pizivink Diyo - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

korktk renktaş

Bir tane eleman vardı "nölüyoooooooo" diye giriyordu pavyona sağı, solu darma duman edip, milleti infaz ettikten sonra çatacak kimse kalmayınca kendi kendine çatıyordu :D

Bir tane eleman vardı "nölüyoooooooo" diye giriyordu pavyona sağı, solu darma duman edip, milleti infaz ettikten sonra çatacak kimse kalmayınca kendi kendine çatıyordu :D

Evet hatırladım ben de. Kokulu yayın ve Cine 5 izleme yöntemleri de unutulmazlardandı..

PSG'ye 4-0 yenilip elendiğimiz maçtan sonraki bölümünü unutamam :(

Evet hatırladım ben de. Kokulu yayın ve Cine 5 izleme yöntemleri de unutulmazlardandı..

Hahaha Cine 5 harbi ha süperdi :D Bir de elinde sigara ile efsane olan bıyıklı bi abi vardı ismini unuttum.. Öldüydü sonradan. Harbi süper programdı. Yok artık böyle programlar.

Birsey oldu sandim..

TV/Sinema kısmındayız ve programın adı Şok. Ne yazsaydım? 1995 falan eklensin isterseniz..

Türk televizyon tarihinin en enteresan programlarının başında gelirdi ŞOK programı. 1995 yılında yayınlanmıştı diye hatırlıyorum. Son yıllarda Zaytung sitesinin yaptığı haberlerin benzerini televizyonda yaparlardı. Eğlenceli olduğu kadar garip bir programdı da. Çocuk aklımızla bazen inandığımız da oluyordu ama çok fazla sürmedi nedense yayından kaldırıldı. İşte o programdan bazı kısımlar:

Korcan Karar' la ŞOK - Hakan Şükür Esprileri - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Korcan Karar'la ŞOK - Televole - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Korcan Karar'la ŞOK - Galatasaray - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Kompela - Korcan Karar' la ŞOK - Bana Pizivink Diyo - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Son videodaki Erkan Avseren;

https://ahmetgs17.files.wordpress.com/2014/01/adsc4b1zcxz.png

Geri
Üst Alt