Sokakta Röveşata Çeken Adam

Mert Akman

10 Numara!
YouTube

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Yedek forvet için düşünmeliyiz bu arkadaşı.:asd22:

Son zamanların en iyi videosu. İyi güldüm :D

Yalnız havada bir şey uçtu o nedir acaba ayakkabısı falan mı :asd22:

:D
  1. Yazmış olduğunuz Mesaj öngörülenden az karakter içeriyor. Öngörülem en az karakter 3 adettir.

Her şey rüzgarın balonu onun önüne uçurmasıyla başladı.

Son zamanların en iyi videosu. İyi güldüm :D

Yalnız havada bir şey uçtu o nedir acaba ayakkabısı falan mı :asd22:
Evet. Hayir hicbirsey olmamis gibi yoluna devam ediyor guzel insan

Iphone XXX aletimden Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.

Yabancı sınırının gelmemesini özetleyen adam.

bazen yolda bende duran balonlara vurmak isterim ama asla cesaret edemezdim helal olsun adama !!

:D
Eski alt yapı topçudur büyük ihtimal
Yalnız öyle bir hazırlanışı ve balona konstre oluşu var ki, sanırsın arkada Oliver Kahn kale bekliyor.

Alnitak Alnilam Mintaka

Sen nasıl bir kralsın ya dün geceden beri açıp açıp gülüyorum.Sokakta eller cepte kafa önde kim bilir kafanda neler var.Balonu görüyorsun 2 dakika da röveşata atmaya karar veriyorsun.Nasıl bir rahatlıktır. Kendisi 90 lar efsanevi neslidir zaten artık sokakta top oynama falan da kalmadı çocuklar artık futbol topu bile almıyor playstation veya pc den yapıyor. Bu arada kendisinin videosu 433 sayfasına da konmuştur.

Instagram

Bakıp bakıp gülüyorum . :D

Sokakta Röveşata atan.webp
Pozisyon alışı harika.

Adam hayatı boyunca yeteneğinin fark edilmesini istemiş ve o fırsatı bulmuşçasına konsantre olmuş resmen. :asd2:

Yere düştükten sonra üzerine doğru gelen balona omuzla vuruşu ise pozisyon sadakati değil de nedir :asd:

Çekemeyen adam desek olmaz mı ? :D Ama omuz ile karizmayı çizdirmemeye çalışması da efsane olmuş. :)

Geri
Üst Alt