Sokakta Sarılmanın Cezası 91 TL

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
https://www.youtube.com/watch?v=QK7k3d7Tjxo

İstiklal Caddesi'nde "Sana güveniyorum, sen de bana güveniyorsan sarıl bana" yazısıyla kollar açık şekilde bekleyen gence, polisler "çevreye rahatsızlık verme" suçundan 91 lira para cezası kesti. ABD ve Avrupa sokaklarında çokça örneği görülen 'etkinlik' sırasında birçok kişi gelip bu gence sarıldı ve etrafında büyük bir kalabalık oluştu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde daha sonra devreye polis girdi. Hiç kimseye zorla sarılmayan bu gence polisler 91 lira para cezası kesti. Ceza yiyen genç, "Çevreye rahatsızlık verme" suçunu işlediği iddiasıyla hazırlanan belgeyi de söz konusu videoda paylaştı.

Son düzenleme:
verin cezayi .. sonra bir apaci cikacak taciz edecek aglicak nerde polis diye ..

Sarıldığı kişi başına 91 TL olsaymış !. Böyle yeterince caydırıcı değil. Ahlaksızlık diz boyu. !!!

O değil de çevre halinden gayet memnun görünüyor.

Dünya bu kadar şiddet ve kana bulanmışken insanların birbirine güven, sevgi ve saygısını ifade eden bu tarz eylemlerde bulunması ve insanların buna böyle olumlu bir karşılık vermesi çok güzel bir şey.

Ama sonuç maalesef yine bir Türkiye klasiği.

Insanlar sevgiden korktugu kadar ofke ve nefretten korksaydi dunya mukemmel bir yer olmaz miydi?

Hapse atmadiklarina sevinsin.

Laf ebeliği yapmayın.Sokakta sarılmaya ceza kesilmemiş,bunu etkinlik haline getirip,gelen gidene "sarıl bana" deyip bir kısma rahatsızlık verecek olan bu tavra ceza kesilmiş.

Avrupa ayrı burası ayrı. Burada kız kardeşinize,eşinize,ablanıza bir erkek çıkıp "güven,sarıl bana" derse hoşunuza gider mi? Meydan dayağı atarsınız,siz atmadan ceza kesilsin de cüret etmesinler.

Yok hoşunuza gidiyorsa koyun bacınızı meydana sarılın deyin!

Laf ebeliği yapmayın.Sokakta sarılmaya ceza kesilmemiş,bunu etkinlik haline getirip,gelen gidene "sarıl bana" deyip bir kısma rahatsızlık verecek olan bu tavra ceza kesilmiş.

Avrupa ayrı burası ayrı. Burada kız kardeşinize,eşinize,ablanıza bir erkek çıkıp "güven,sarıl bana" derse hoşunuza gider mi? Meydan dayağı atarsınız,siz atmadan ceza kesilsin de cüret etmesinler.

Yok hoşunuza gidiyorsa koyun bacınızı meydana sarılın deyin!

Abi sen çok yanlış anlamışsın olayı ya.

Vay terbiyesiz herif. Başörtülü bacılara nasıl sarılmaya kalkarsın sen?

Gelen gidene sarıl bana diyor veyahut eline sarıl bana yazıp gelen gidene bakıyor imaen.
Bak sen şu terbiyesizin yaptığına. İlerde bunun daha gelişmiş versiyonu "benimle yatın" diyecek ve sokak ortasında bekleyecek. Sonra da geleni gideni sokak ortasında.. Bu cezayı keserek ileride olacak . işine engel oldular. "Zeka terk" derken bunları da kayıt altına almak lazım. İşte din elden gidiyor derken bunlardan bahsediliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sarılmak yasak, kılıçla saldırmak serbest bu ülkede. Artık tam bir tımarhaneye döndü memleket.. Aşağıdaki ruh hastasını bu sabah serbest bıraktılar.

131649_cover_rect.jpeg

Ya isimleri küçük yazılmış üyelerin de çoğu ayrı bi tip oluyor nedense.

I am the one who knocks!

fatih ak aslında haklı. En nihayetinde müslüman bi ülkedeyiz , ve kadın kesim bir erkeğe sarılırsa abdesti bozulabilir.

hell yeah müslümanlık yaşıyoruz

Benim başörtülü bacilarima sarıldılar.

Geri
Üst Alt