Sol Bek Alternatifimiz Yok

Erdin Demir yazan olmus..

Ben Norvecte yasiyorum ve bu adam kici kirik norvec liginde bile baltaya sap olamamis birisi.

Devre arasinda ilgilendigimizde oynadigi takimin taraftarlari gülüyordu ne yapacaklar bunu diye.

Ve mümkün oldugunca pahaliya kakalayalim diye seyler konusuyorlardi.

Yerli diye her önüne gelenede atlanmaz.

Forvet alternatifi de yok, solbek suanda sorunlu bolge degil, daha dogrusu birisini buluruz oynatmaya Telles olmadiginda, forvet de boyle bir durum yok ama.

Bu arada Sabri geri donsun demeyin, Allahinizi seviyorsaniz..

İki rakibimize bakıyorum. Hazır takımlar, eksikleri varsa da mevcut takım üzerine monte edilerek ideal 11 lerini oluşturma imkanına sahipler...

Bize bakıyorum. nerdeyse Muslera ve Sneijder dışında (ki onlarında gidip kalacağı belli değil) takımda yeri garanti yok .

Hazırlık maçları desen yetersiz. Onu zaten eleştirmiyorum. Çünki takım belli değil ki hangi takımın hazırlığını yapacaksın.

Önümüzde Süper Kupa var, lig başlıyor. ŞL başlayacak.

Eğer tombala çeker gibi transfer yaparsak devre arasına kadar " Hazır olması için zaman ihtiyacı var" nameleri dinleyeceğiz.

Atı alan Üsküdarı geçince " Eee ne yapalım olmadı" yorumları...

Bu arada aklıma gelmişken alma ihtimali varken alınmayıp rakiplerin aldığı daha açıkçası elimizden kaçırdığımız futbolcuları zaten hiç saymıyorum.

3 ün 5 in hesabını yapıyoruz. Tamam ekonomi iktisat yapmalı da e sen tamamen ticari kurum değilsin ki .

alıp oynatacaksın. Banka kasasına koymayacaksın o futbolcuyu. Oynayıp sana başarı kazandıracak. Başarı geldiğinde ise zaten kendini amorti edecek.

Futbolun kuralı bu. Üzümün çöpü armudun sapı. İnşallah bizim elimizde bu sene kalmaz sapı... :(

Karamsarlığa sevk etmek değil amacım ama aklımdan geçenler bunlar.

Bir anlamda sesli daha doğrusu yazılı düşündüm diyelim. :tiphat:

Forvetten ziyade ihtiyaclarimizi gören bir arkadas... Bu bölgelere yerli takviyesi yapmadan önce, yabanci oyuncu almak mantiksiz....

Sol bek oynayacak direkt adam da yok şu anda bırak alternatifi.

Hangi bölgenin alternatifi var ki?

İki rakibimize bakıyorum. Hazır takımlar, eksikleri varsa da mevcut takım üzerine monte edilerek ideal 11 lerini oluşturma imkanına sahipler...

Bize bakıyorum. nerdeyse Muslera ve Sneijder dışında (ki onlarında gidip kalacağı belli değil) takımda yeri garanti yok .

Hazırlık maçları desen yetersiz. Onu zaten eleştirmiyorum. Çünki takım belli değil ki hangi takımın hazırlığını yapacaksın.

Önümüzde Süper Kupa var, lig başlıyor. ŞL başlayacak.

Eğer tombala çeker gibi transfer yaparsak devre arasına kadar " Hazır olması için zaman ihtiyacı var" nameleri dinleyeceğiz.

Atı alan Üsküdarı geçince " Eee ne yapalım olmadı" yorumları...

Karamsarlığa sevk etmek değil amacım ama aklımdan geçenler bunlar.

Bir anlamda sesli daha doğrusu yazılı düşündüm diyelim. :tiphat:

Beşiktaş'ın şuan 11'de oynatacağı sağ bek asıl mevkisi olan adamı yok defans desen orta düzey bir defans sol bek Motta ne yapacağı belli değil orta sahada orta düzey bir orta saha kanatlar desen bir Gökhan Töre biraz daha iyi forvet hattı yerlileri Türkiye ligi için ideal Demba ba üst düzey.

Fenerbahçe'ye gelirsek sağ bek Gökhan Gönül 2-3 senedir kronik sakat yedeği yok defans Alves Egemen'den sonra Bekir var başka kimse yok Alves zaten adam gibi bir hakem olsa 1 senede en az 4-5 kere kırmızı kart yer sol bek Caner - Kadlec - Hasan Ali Kaldırım her halde en güvendikleri yerde burası orta saha Mehmet Topal - Diego iyi, Alper orta düzey gelişmesi lazım kanatlarda Kuyt iyi Topuz var birde sol kanat olarak adamı yok 3lü forvette Sow geçiyor oraya Sow, Emenike,Webo normalin üstünde kalitede oyuncular. Fakat Fenerbahçe'nin yaş ortalamasınada bakarsak hepsinin 2-3 seneye emekli olucağı gözüküyor CL, Türkiye Kupası ve Lig Kupası aynı anda oynadıkları taktirde çok fazla sakatlanma ve performans düşüklüğü olacaktır.

Şimdi bizim kadromuza bakalım Sağ bek Veysel var bana kalırsa alternatif olarak Semih'te kullanılabilir Mancini denediğinde sırıtmamıştı Veysel orta düzey bir oyuncu defansın ortası Semih Türkiye standartlarında orta düzeyden daha iyi bir oyuncu Chedjou orta düzey Hakan Balta yoklukta giden bir oyuncu ve Balanta veya Doria alındığı taktirde standardın üstünde olucaktır. Sol bek gelirsek Telles var alternatif yine Hakan Balta , Telles orta düzey bir oyuncu defansif yönünü geliştirdiği taktirde üst düzey olacaktır Balanta yada Doria geldiği taktirde alternatif olarak kullanılabilir çünkü kendi liglerinde genelde 3-5-2'nin sol tarafında oynuyorlar. Orta sahamıza gelirsek Melo-Sneijder Üst Düzey oyuncular Selçuk-Yekta Türkiye standartlarının biraz üstünde. Kanatlarımız Bruma ve Olcan kesinlikle Türkiye standartlarının üstünde Amrabat'ta standarttan iyi en azından Joel Campbell geldiğinde bu seviye dahada yukarı gidicektir. Forvet hattı Burak Yılmaz 2 sene üst üste bu ligde gol kralı olmuş geçen sene kendi mevkisinde olmadığı halde gol krallığında 2. olarak kapadı.Umut vasat alternatif olarak ise Bruma ve Amrabat kullanılabilir . Bruma bitiriciliği zayıf ama bence çalıştığında o sorunuda atlatıcaktır.

Şimdi bakarsak kim daha iyi kim daha kötü artık size kalmış bu benim düşüncelerim teşekkürler.

AS forvet yok daha sol bekin alternatifine gelene kadar bi dünya eksik var fazla kasmayın beyler :D

Sağ bek için bana göre ilk 11 oyuncumuz bile yok. Veysel'den pek ümitli değilim, umarım yanılırım. Haliyle yedek sağ bek de yok, Hamit, Semih vs. sağ bek olmaz. Sabri ve Eboue kovuldu zaten.

Sol bek için Telles ilk 11 için yeterli değil ama idare ediyor. Dediğin gibi yedeği yok, Balta haşat olur orada. Olcan ne yapar bilmiyorum.

Forvete gelirsek ilk 11 forvetimiz var mı yok mu tartışılır. Yedeği olmadığı kesin, Umut'la tek forvet çıktığımızı düşünmek bile istemiyorum.

Son olarak ilk 11 için ikinci bir stoperimiz de yok. Tek ilk 11 stoperimiz Semih, gerisi çöp. Koray bir gün iyi olsun çok isterim ama belli ki beğenmiyor/güvenmiyor Prandelli Koray'a.

İşimiz zor.

Bence direk oynatacak adam Telles olmasına rağmen yabancı sıkıntısı nedeniyle onu da oynatmak mantıksız olacak. O yüzden tek çıkar yol yerli transferi yapmak. Çamdal bu yüzden zarüri ihtiyaç. Hem sağ beke de alternatif oluşturur..

tamam solbek yokta sağbek hiç yok o ne olacak

hele hele forvet hiç hiç yok almazsak maçlara çıkmayalım zaten

Solbekte gene telles, balta bir şekilde idare eder. Asıl sorun forvette durum çok daha vahim.

Iste bu yuzden Tarik alinmali, hem sag bek olarak hem sol bek olarak oynar. Bir tasla iki kus vurmus oluruz.

Kimin alternatifi var ki Galatasaray'da..

Hep birileri sakatlansa

Aranıyor yokluğu..

telles gönderildi carol kaldi simdi de ayni terane

Geri
Üst Alt