Sol Bek Sıkıntısı

İstediğini yaptım la

13 yaşında foruma girip yürek kürek muhabbet yapıp benim ashabımı bozma

Tüm mesajlarımı incele, hatta diğer adminlere de mesaj at incelesinler, 13 yaşında olduğumu gösterecek herhangi bir emare varsa bırakın sınırsız cezayı ip den banlayın bir daha foruma giremeyim

2009 da üye olmuşsun foruma hala kimin kuş olup olmadığını anlayamıyorsun. Nereye dövüyorsun sen ya ? Ünlem falan atsaydın bari cümle sonuna da biraz daha ciddiye alsaydım

Senin amacini biliyoruz, senin gibi kac tane kus geldi gecti bu forumdan. 2 gun once gece 12'de sacma sapan konular acan sen degil miydin? Banlanacagini bildigin icin aklin sira jb geciyorsun bizle.

Sana soruyorum, adam misin sen?

Tüm mesajlarımı incele, hatta diğer adminlere de mesaj at incelesinler, 13 yaşında olduğumu gösterecek herhangi bir emare varsa bırakın sınırsız cezayı ip den banlayın bir daha foruma giremeyim
Olm :asd:

Niye bu kadar kasıyorsun sen yahu Abbas Deşik diye birisi sana kuş diyor diye neyin üstünlüğünü taslamaya çalışıyorsun

Engelle geç

Senin amacini biliyoruz, senin gibi kac tane kus geldi gecti bu forumdan. 2 gun once gece 12'de sacma sapan konular acan sen degil miydin? Banlanacagini bildigin icin aklin sira jb geciyorsun bizle.

Sana soruyorum, adam misin sen?

2 gün önce gece 12 de açtığım konular da duruyor mesajlarda. Bunlar yüzünden adam olmadığımı iddia ediyorsan sen adam değilsin. Ben sormuyorum direk söylüyorum sana.

Bir kus konuyu baltalamaya calisti ama biz yine de devam edelim.

Evet beyler goruslerinizi yaziniz konuya.

Cavanda daha sag bekte duzgun oynayamiyor, ne sol beki.

Kimi oynatacağız dedin, ben de Cavanda oynar dedim. Ayrıca belli olmaz. Belki sol bekte daha iyi performans sergiler. Oyunculardan bu kadar erken ümidimizi üzmememiz gerekiyor. Cavanda sakatlıktan çıktı. Trabzon'da da uzun bir süre kadro dışıydı. Yani ben hala hazır olduğunu düşünmüyorum. Eski performansına kavuşması zaman alacak. Lazio'dayken de, Trabzon'dayken de birkaç maçını seyretmiştim. Adam duvar gibi. Güçlü olduğu zaman kimse kolay kolay geçemez yanından.

Geri
Üst Alt