GSC Anket Sol Bekte Kimi Tercih Edersiniz?

Birinci Sol Bekimiz Kim Olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    40

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Sağlıklı bir Jakobs mu yoksa Eren mi birinci sol bekimiz olmalı?

Bana kalırsa müthiş kademe anlayışıyla Jakobs birinci sol bekimiz olmalı ama Eren müthiş iş yaptı geldiğinden beri.

Sizin tercihiniz kim?

Aksi bir durum olmadıkça sezona Eren 11'de başlar. Jakobs da sağlıklı kalırsa formayı zorlar. Sonuç olarak forma rekabeti ikisini de yükseltir, kazanan GS olur.

Theo Hernandez arapları reddederse gelsin

Jakobs kaliteli 1 oyuncu ama düzenliliği yok o yüzden Eren diyom :D

Atletik Jakops sakatlık sorunu yaşamadığında formayı kaptırmaz.

Ergün Pembe, Hakan Balta gibi soğuk kanlı, kendinden emin, ayağı temiz sol bek familyasından Eren Elmalı.

Jacobs da çok kıymetli rotasyonda iş görecektir.

İkisi de iyi bence. Eren böyle devam ederse ilk 11 çıkar ama bu kadar yüksekten devam edebileceğini sanmıyorum. Ama Jakobs için böyle bir alternatif çok iyi oldu. Formanın zor olduğunu ve düştüğü zaman tehlikede olduğunu bilsin. Bu herif zaten sakatlanmazsa bayağı iyi adam aslında.

Rekabet iyidir ikiside kaliteli Jakobs sağlıklı olursa formayı zorlar ama mevcut durumda Eren'i kesmem

eren tabiki jakobs yedek.

Doğruya doğru burada nasıl eleştiri yapıyorsak yanıldığımızdada doğruyu söylemek gerekir.Eren beni olumlu anlamda şaşırttı.Ankette Jakopsu işaretlesemde erende bu performansıyla çok rahat oynar.Jakops zorlu maçlarda özellikle defansif açıdan daha iyi olur düşüncesindeyim.
Erenin beni en şaşırtan tarafı topla çıkışlardaki pas kalitesi.Sürekli doğru tercihleri.İçeri kat edip verdiği paslar.
çok rahat doğru rotasyonla maçları paylaşırlar..Bu şekilde Jakopsunda sakatlık riskini en aza indiririz.

25er 25er bölüşsünler işte. Kronik Jakobs'un max çıkacağı maç sayısı belli zaten

sağlıklı jacobs çünkü savunma hamleleri çok iyi nerede duracağını biliyor ve en önemlisi daha hızlı.Hatta absürt gelebilir ama sol stoperde bile denenmesine karşı çıkmam

Geri
Üst Alt