Soldado: "Puan tablosuna baktığımızda Fenerbahçe'yi alt sıralarda görüyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Soldado: "Doğru yola girmemiz gerekiyor. Her hafta puan tablosuna baktığımızda Fenerbahçe'yi aşağı sıralarda görüyoruz ve bu bizi son derece üzüyor. Artık puan tablosuna bakamaz olduk."

Soldado: "Biz bu takımın yukarı tırmanabilmesi için her şeyi yapacağız. Kesinlikle yukarılara çıkacağımızı düşünüyorum."

Soldado: "Evet teklifler aldım ama Fenerbahçe'de kalmak istedim. Fenerbahçe'yi böyle bir durumda bırakamam."

Soldado: "Fenerbahçe'ye çok fazla şey borçluyum. Onların bana gösterdikleri sevginin karşılığını vermek mecburiyetindeyim. Fenerbahçe böyle bir durumdayken ayrılamam."

Soldado: "Bir şey yapacaksak hep beraber başaracağız. Yeni bir hocamız var, bu kulübü ve felsefesini çok iyi tanıyor. Önümüzde kupa maçında tek hedefimiz tur atlamak. O maçı kazandıktan sonra özgüvenimiz yukarı doğru tırmanmaya başlayacaktır."

Roberto Soldado: "Bizim kazanmaya ihtiyacımız var. Kazanmamızla beraber doğru şekilde artacak bir özgüvene de ihtiyacımız var. Herkesin görmek istediği Fenerbahçe'yi yaratmayı arzuluyoruz."

5b3638f5537a0019202dbfe8.webp

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu herifi Satıldı sanıyordum neden kaldı ki Fener’de?

Ben bu herifi Satıldı sanıyordum neden kaldı ki Fener’de?
Soldado: "Fenerbahçe'ye çok fazla şey borçluyum. Onların bana gösterdikleri sevginin karşılığını vermek mecburiyetindeyim. Fenerbahçe böyle bir durumdayken ayrılamam."

Kümede kalacak ise bunlar ancak bunun sayesinde olur. Eski seviyesinden çok uzak olsa da bunların en tehlikeli adamı.

Beter olun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sende puan tablosunu ters çevir en üstlerde görürsün.:asd:

Soldado: "Evet teklifler aldım ama Fenerbahçe'de kalmak istedim. Fenerbahçe'yi böyle bir durumda bırakamam."

ahahahahha

la bunlar bunu satmamis miydilar simdi jeton dustu bende

ac36f9d9b14391c7ec1764076c0a21b7.gif

Geri
Üst Alt