Soldado'nun Bonservisi Ortaya Çıktı!

Fbliler anormal derecede umutlu Ali Koç'un seçileceğinden.

Aziz Yildirim umutlarina yeniden kara bir bulut gibi cökecek...

Ali Koc´un secilmesi iyi olmaz, Fenerbahce son 3-4 yildir hic olmadigi kadar ayrismis ve kirilgan, taraftarin kulüp ile baglari iyicene incelmis. Bunun sebebi de Aziz Yildirim ve kulüp politikalari. Yani Aziz Yildirim´in gitmesi, bunlara yeniden kenitlenme firsati vercektir, Ali Koc´da para ve yeni bir heyecan demek. Ayni zamanda futbolu, futboldan anlayanlara birakacak bir yapisi var. 20 yildir ise takimin Sportif Direktörü ve Hocasi Aziz Yildirim. Okadar müthis bir olay ki bu, hem basarisizlik garanti, hem de olur da, basarili ve biraz daha self insiyatif alip calissarak, birseyler elde eden hoca ciktimi piyasaya, adami kiskanmaya basliyor, ve kulagindan tutup atiyor. Bu cok müthis birsey. Adam kulübün üzerinde sürekliligi olan basarinin gelmemesini, tek basina sagliyor, bunun resmen bir garantörü. Oraya adam yerlestirmis olsak, utanir yada korkar, bu kadarina cesaret edemezdi.

Bu yüzden Aziz Yildirim mümkün oldugu sürece kulübün basinda kalip, mali anlaminda birakacagi mirasi edebildigi kadar darmaduman etmeye devam etmek zorundadir. Bizde Aziz Yildirim´i bu yolda tüm imkanlarimizi seferber ederek desteklemeliyiz.

Son düzenleme:
kongredeki adamların % 70 civarı zaten azizin adamları bunu ali koçta biliyor,aziz bey normal sartlarda ceketini assa secilir

ali koç neye güvenerek bu yarısı girdi anlamadım bence tamamen taraftarın gazına geldi

İMKANSIZZ..
@Arif Ulu seni severim bilirsin ama bu konuyu kınıyorum.. Kilit Lütfen..

Aziz Yıldırım seçim arifesindeyken böyle iftiralar hoş değil.. Ölmüş bir adama kimse 7.5m€ vermez.. Vermemeli..

Oha olm ya ciddi misiniz ? 7.5 Milyon E-U-R-O ???

Adam guizadan kötü ve sakat, etmez o kadar... ben cidden inanmıyorum..

Ayrica miktar EN AZ 7,5

...yani 8-10 arai birsey de olabilir.

Aziz Baskan büyük oyunlar oynuyor...biraz birseyler ogrenin

İMKANSIZZ..
@Arif Ulu seni severim bilirsin ama bu konuyu kınıyorum.. Kilit Lütfen..

Aziz Yıldırım seçim arifesindeyken böyle iftiralar hoş değil.. Ölmüş bir adama kimse 7.5m€ vermez.. Vermemeli..

Oha olm ya ciddi misiniz ? 7.5 Milyon E-U-R-O ???

Adam guizadan kötü ve sakat, etmez o kadar... ben cidden inanmıyorum..

adam senden yakışıklı ve 7.5 milyon euro piyasa yapmış diye kıskandın değil mi?

Ayrica miktar EN AZ 7,5

...yani 8-10 arai birsey de olabilir.

Aziz Baskan büyük oyunlar oynuyor...biraz birseyler ogrenin

Bu paraları çevirebilmek zaten büyüklük ister..

Şu fotoğrafına hayranım... Onu alın diyor... (Para mesele değil!!!!)

aziz-yildirim-karizmasi_1353644.jpg

Aziz Yildirim umutlarina yeniden kara bir bulut gibi cökecek...

Ali Koc´un secilmesi iyi olmaz, Fenerbahce son 3-4 yildir hic olmadigi kadar ayrismis ve kirilgan, taraftarin kulüp ile baglari iyicene incelmis. Bunun sebebi de Aziz Yildirim ve kulüp politikalari. Yani Aziz Yildirim´in gitmesi, bunlara yeniden kenitlenme firsati vercektir, Ali Koc´da para ve yeni bir heyecan demek. Ayni zamanda futbolu, futboldan anlayanlara birakacak bir yapisi var. 20 yildir ise takimin Sportif Direktörü ve Hocasi Aziz Yildirim. Okadar müthis bir olay ki bu, hem basarisizlik garanti, hem de olur da, basarili ve biraz daha self insiyatif alip calissarak, birseyler elde eden hoca ciktimi piyasaya, adami kiskanmaya basliyor, ve kulagindan tutup atiyor. Bu cok müthis birsey. Adam kulübün üzerinde sürekliligi olan basarinin gelmemesini, tek basina sagliyor, bunun resmen bir garantörü. Oraya adam yerlestirmis olsak, utanir yada korkar, bu kadarina cesaret edemezdi.

Bu yüzden Aziz Yildirim mümkün oldugu sürece kulübün basinda kalip, mali anlaminda birakacagi mirasi edebildigi kadar darmaduman etmeye devam etmek zorundadir. Bizde Aziz Yildirim´i bu yolda tüm imkanlarimizi seferber ederek desteklemeliyiz.

Bence de ama Fblilerin dediğine göre bu sefer gidici gibi.

Aziz ve Fener'e çok güzel geçirmişler. Öyle böyle değil.

sent via GSC

Fb bu sene yarista kalmali nisana kadar, sonra da en kotu 4. olmali

Yoksa Ali Koc gelir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt