Solskjær: "Beşiktaş'ın bir İsviçre takımına 5 gol atması hayal olur"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1756410362329.webp

Solskjær: "Yediğimiz golü haketmedik, tam oyun hazırlığında olduğumuz bölümdü. Kırmızı kart da çok ağırdı. İkinci yarıda rakibimizi açmak için bazı şanslar yakaladık ama başarılı olamadık. Oyuncularımın her şeyini verdiğini söyleyebilirim."

Solskjær: "Sorumlu benim. Suçlu benim. Shakhtar maçlarında kazanacak efor koyamadık. Lausanne maçlarında da başarılı olamadık. Tek sorumlu benim, taktikten ben sorumluyum. Çalışıyoruz ama olmuyor. Tabii ki sonuç alamayınca eleştiriler normaldir. Benim tek odağım, takımın daha iyi olması için çalışmak. Tabii ki Avrupa'da olmadığımız için hayal kırıklığı yaşıyoruz. Her gün bu kulüp için çalışıyorum ve çabalıyorum. Bu yaz transfer dönemi zordu. Geçen yıla göre daha güçlü bir takımımız var. Avrupa'da olmadığımız için hayal kırıklığı yaşıyorum."

Soru: "Beşiktaş, Lausanne'a bugün 5 gol atmalıydı."

Solskjær: "Bence gerçeklik algınız garip. Beşiktaş'ın bir İsviçre takımına 5 gol atması hayal olur. Geçen sene yanılmıyorsam Lugano'ya karşı 5-1'lik mağlubiyet almıştı Beşiktaş. O gün rakip çok öne çıkmıştı. Başkanımız çok yardım ediyor, onla da ilişkim iyi ilerliyor. Tiago'yu, Bilal'i aldık, onları kullanamadık. Eduard Graf iyi iş çıkarıyor, başkanımız iyi iş çıkarıyor. Şu an aldığımız oyunculardan şikayet edemem. Beraber zaman geçirdiğimiz zaman daha iyi olacağız."

Soru: "İstifa etme düşüncesi var mı, görevden alınma kaygısı var mı?"

Solskjær: "Kulüp, Beşiktaş camiası için doğru olan neyse onu yapabilir. Ben Beşiktaş'ı daha güçlü yapmak için çalışıyorum. Ben hiç pes etmedim. Zorluklarla hep savaştım. Şu an yapmamız gereken pazar günü durumu tersine çevirmek. 7-8 aydır Beşiktaş'tayım. Geldiğimdeki durumla şu anki durum arasında iyi anlamda büyük fark var. Bu da gelecekte sonuç verecektir. Beşiktaş'a pozitif katkı yaptığıma inanıyorum."

bunların yabancı td aşkı ayrı boyut adamlar şeyine takmıyor hala mal mal tdleri getiriyorlar. türk td az ama hiç değilse şöyle fiyasko açıklaması olmaz.

şundan çekilmiş

mqdefault.jpg

Iyi insana benziyor ama hocalik konusunda koca bir sifir oldugunu dusunuyorum.
United sayfalari cikiyor surekli karsima lammens haberi baktigim icin.

Gunnar ya da mourinho kovulursa aninda amorim yerine gelsin istiyorlar. Deli gibi hemde.

(Onlarin X taraftarlarlaridir tabii de) Cok garip yav

Senin TFF baskanin Liverpool eski Liverpool degil diyor. Bu tarz bir ortamda BJK gibi bir Turk takimin Avrupa'da her hangi ekibe 5 gol atmasi dedigi gibi imkansiza yakin. Ciddi degisiklikler lazim ulke futboluna, yazik oluyor.

Konuşmasında herhangi bir yanlış göremedim.

Kovun beni açıklaması değil mi lan bu.

İsviçre takımı ne olm 5'den aşağıya atan takıma saygı duymam.

bravo hocam giderayak güzel saplamış tazminatı çatır çutur yer artık

Muhtemelen Lugano maçında 5 yediklerini sandığı için gönderdiler, maçtan dolayı değilde.

“Solskjær: "Bence gerçeklik algınız garip. Beşiktaş'ın bir İsviçre takımına 5 gol atması hayal olur. Geçen sene yanılmıyorsam Lugano'ya karşı 5-1'lik mağlubiyet almıştı Beşiktaş. O gün rakip çok öne çıkmıştı”

Bu kısım

Muhtemelen Lugano maçında 5 yediklerini sandığı için gönderdiler, maçtan dolayı değilde.

“Solskjær: "Bence gerçeklik algınız garip. Beşiktaş'ın bir İsviçre takımına 5 gol atması hayal olur. Geçen sene yanılmıyorsam Lugano'ya karşı 5-1'lik mağlubiyet almıştı Beşiktaş. O gün rakip çok öne çıkmıştı”

Bu kısım
Takımı umursamadığı küçük gördüğü ortada, kovulmak için her şeyi yapmış.
Bjk'nin 5 yediğini konuşmuş. birde tüm maçlara 4-5-1 çıkıp bu maça 5-2-2-1 gibi saçma bir taktikle çıkmış.

Geri
Üst Alt