Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.983
- 9.980
- 2.398
Harbiden Watagol yapmış costa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk şampion olur büyük olasıkla.
Arsenala güçleri yetmeye bilir ama fark yemezler.
Hata zorlaya bilirler.
Takım savunmasını dinamik ve hareketli çekilde yapıyorlar.
Blok halinde kaymasını iyi beceriyorlar ama 90 dakika aynı disiplinde yapamazlar bunu, henüz bence.
bjk ligimizin en iyi takımı. Oyuncu isimlerinden söz etmiyorum. Bilic ve ekibi emeklerini topluyorlar
Geçen sezon hem tercübe eksikliği hemde belki hucumda bir katileri olmaması etken oldu.
Demba ba ola bilir. fenerden bir çacık olmaz. Biz kapalı kutuyuz resmen henüz. Trabzon takım olana kadar yıl olur 2016.
ismini aldım hacı sezon sonu ilk ikide bizle fener olunca konuşuruz ayrıntıları![]()
bjk şampion olur büyük olasıkla.
Arsenala güçleri yetmeye bilir ama fark yemezler.
Hata zorlaya bilirler.
Takım savunmasını dinamik ve hareketli çekilde yapıyorlar.
Blok halinde kaymasını iyi beceriyorlar ama 90 dakika aynı disiplinde yapamazlar bunu, henüz bence.
bjk ligimizin en iyi takımı. Oyuncu isimlerinden söz etmiyorum. Bilic ve ekibi emeklerini topluyorlar
Geçen sezon hem tercübe eksikliği hemde belki hucumda bir katileri olmaması etken oldu.
Demba ba ola bilir. fenerden bir çacık olmaz. Biz kapalı kutuyuz resmen henüz. Trabzon takım olana kadar yıl olur 2016.
Açık konuşmak gerekirse BJK bu yıl 4.yıldızı takar
tapatalk
Futbol bu belli olmazD
Bakarsın adamlar bir ton sakatlık yaşar, bilmem töre takım ruhunu kurşunlar.
An itibari ile favori bunlar benim için sadece futbolu değerlendirirsek.
hata 5ciyi
bu akşam bjknin yaptığı savunmayı görüp şampiyon ilan edenler geçen sene ligin en az gol yiyen takımı kim biliyorlar mı?
aynı zamanda Cl finalisti A.Madridle yaptığımız maçı izlememişler sanırım (savunmaysa savunma)
Maçları izlemedim nasıldı merak ediyorum biri yorumlarsa sevinirim. Ayrıyetten Beşiktaş bu sene sakatlık olmaz ve içerlerinde karışıklık yaşanmaz ise kafaya oynar , Fenerbahçe ilk 5 haftada takılırlarsa büyük olasılık Ersun Yanal 6. haftayı göremez Aziz Yıldırım'ın hazırlık maçlarında bile tribe girmesi geçen sene Ersun Yanal'ın çok öne çıkması ve Aziz'in Ersun'u dışarı atıp futbolcularla konuşması bizim geçen seneki Fatih Terim olayını hatırlatıyor büyük olasılık kendi ayaklarına sıkıcaktır yine zaten Fenerbahçe'nin yaş ortalamasıda çok yüksek Ersun Yanal'ın kondisyon yüklemelerine çoğu oyuncu dayanamıcaktır ya sakatlanıcak yada bitkin düşücektir diye düşünüyorum. En büyük örneği Diego'nun gelir gelmez ayağında ödem oluşup zorlamadan dolayı iç kanama geçirmesi.
Ileri hızlı çıka biliyormusun? Isırıyormusun rakibi savunmayı yaparken?
Gol posisyonunu geçtim tek kaleye tutan şutun yokdu yeni kurulmuş atl. Madride karşı.
Neyse objektiv futbolu yorumlaya bilmenizi bekleyemem. Bir çok taraftarımızda arma işin icine girdimi objektivliğini kaybediyor.
Normal yani.
atm maçını izlememişsin anlaşılangayette hızlı top oynuyoruz ki daha bu takıma forvetle sneijder gelcek
atl.mad. net pozisyonu varmıydı?
ya da bjknin chealsea karşısında kaç net poziyonu vardı
şişirin bjkyi . ben şişirmiyorum diye objektif olmayım olsun![]()
fener bu sene şampiyon olursa yüzyılın en değerli şampiyonluğu olur
aziz-ersun kavgasından dolayı moral bozukluğu vardı belliki aynı zamanda borç batağı içindeler
chealsea şamaroğlanına çevirdi 3 gol attı biri sayılmadı ki net goldü
bjk fbden daha iyi göründü ama bence yine şişip patlayacaklar
geçen sene tek kulvarda yarıştılar 3. oldular bu sene 3 kulvardalar
doğru düzgün pozisyonu yoktu bjknin arkadaşlar şampiyon ilan ettide ben farklı maçmı izledim bilmiyorum
kornerden gol attılar yendiler saçma sapan bir goldü
iyi savunma yaptılar diyebiliriz
aynı golün benzerini chedjouda atmıştı 1-1lik maçta chealsea'ye yani bjk şampiyon diye ağlamanın anlamı yok bence
daha 40 fırın ekmek yemeleri lazım
Şampion olurlar an itibari ile söyleyim bari.
Takım olarak öndeler ama rüzgar ters ese bilir tabiki.
Türkiyede hiç bir takım hazır değil , bizde dahil. Yeni hoca, yeni system.
bjk bu konuda daha oturmuş takım ve güçlendiler az çok sonucta ve tercübe kazandılar yine az çok.
Neyse , ben sadece şu an gördüğümü yazdım. Sizde az kalsın tinerci yapacaksınız beni vallahi
geçen sene tek kulvarda yarıştılar 3. oldular bu sene 3 kulvardalar