Soma Turnuvası'nda Şampiyon Beşiktaş

senin icin demiyorum kardes genel forum problemi.

baskasinin oyuncusu muthis bizimkiler nedense cop oluyor genelde milletin gozunde.

bu arada izledim atinc "fenomenini." adamda 1.96 boy var. bi zahmet uc tane kafa topuda alsin. ama maci seyretmesem sadece buradaki yorumlari okusam herhalde derdim ne adammis bu atinc ya, herhalde yeni bir thiago silva geliyor diye.

turk defans oyunculari icinde en iyi altyapisi olan ve belkide en potansiyelli olan korayin 45 dakika icinde uc tane kafa topu alan adam ile karsilastirilmasi ilginc geldi sadece.

neyse dedigim gibi bu bence forumun en buyuk problemi. baska takimdakiler hep muthis (bakiniz: tarik gereksizi) bizimkiler hep les.

ya kardes daha dun hala veyselin yerine tarigi kadroya koyan adam gordum. hani su hazirlik kampinin ve maclarinin en iyi oyuncusu ve en formda olan veyselin yerine.

neyse problem atinc olayindan daha buyuk yani.

tarık fos bunu bende diyorum

erkanda fos

ama yasin işime yarar

Valla ben Aziz'in Ersun'u süper kupadan sonra kovacağını düşünüyordum da yedek Beşiktaş'a yenildiler bir de Chelsea'ye yenilirlerse Aziz yarın kovar Ersun'u...

Adamlarda inanılmaz bir tahammülsüzlük var. Fenerbahçe kaldıramıyor başarısızlığı pek.Özellikle bu sezon 4. yıldız olayı olduğundan bu daha da artmış vaziyette. Fikstürde bile katakulle yaptılar bu yüzden..Geçen sene yabancı sınırlaması,teknik direktör olayıyla Galatasaray'ı karıştırma,hakem linç etme girişimleri hafızadayken,bu sene fikstür şikesi ile başladılar sezona...Bu sezon pek çekilecek gibi değil yani. Fenerbahçe'nin olduğu bir ligde can çekişir futbol...

Adamlarda inanılmaz bir tahammülsüzlük var. Fenerbahçe kaldıramıyor başarısızlığı pek.Özellikle bu sezon 4. yıldız olayı olduğundan bu daha da artmış vaziyette. Fikstürde bile katakulle yaptılar bu yüzden..Geçen sene yabancı sınırlaması,teknik direktör olayıyla Galatasaray'ı karıştırma,hakem linç etme girişimleri hafızadayken,bu sene fikstür şikesi ile başladılar sezona...Bu sezon pek çekilecek gibi değil yani. Fenerbahçe'nin olduğu bir ligde can çekişir futbol...

Valla fikstür şikesi var ama ilk 8 hafta dağılıp toparlanamayacak duruma da gelebilirler...

İsmail Köybaşı benim Gaziantep döneminden beri beğendiğim bir isim. Güzel gol attı. Sol bekte sorun yaşamazlar gibi duruyor.

Fenerbahçe İdeal-11

Volkan-33

Gökhan-29

Egemen-32

Alves-33

Caner-26

Topal-28

Emre-34

Kuyt-34

Diego-29

Sow-28

Emenike-27

Beşiktaş İdeal-11

Tolga-31

Serdar-27 / Transfer

Sivok-31

Ersan-27

Ramon-26

Atiba-31

Veli-26

Oğuzhan-22

Töre-22

Olcay-27

Demba Ba-29

GALATASARAY- İDEAL 11

Muslera-28

Veysel-26

Semih-23

Chedjou-29/Transfer/Koray Günter-20

Alex Telles-21

Felipe Melo-31

Selçuk Inan-29

Bruma-20

Wesley Sneijder-30

Olcan Adın-29

Burak Yılmaz-29

Valla fikstür şikesi var ama ilk 8 hafta dağılıp toparlanamayacak duruma da gelebilirler...

İlk 8 hafta tüm derbi maçlarını deplasmanda oynayacaklar yani hemen hemen sezon başlarında,takımlar tam oturtamamışken oyun planlarını ve yeni oyuncularını takımlarına...Sezonun 2. yarısında ise tüm derbi maçları kendi evlerinde...Bu büyük bir avantajdır. Bizimkiler ayakta uyuyor,bunlar yine yol yaptılar geçen seneki gibi...

İsmail Köybaşı benim Gaziantep döneminden beri beğendiğim bir isim. Güzel gol attı. Sol bekte sorun yaşamazlar gibi duruyor.

Her iki kanatlarıda koridordan hallice oldu ,

Telles'in savunması burada eleştiriliyorken Köybaşının adının bile anılmaması lazım .

Chelsea bayağı sağlam kadro ile çıkıyor, ciddi oynarlarsa 3-5 tane atarlar.

fener bjk b takımına bile yeniliyorsa işleri var bunların

bjk oyuncular erken form tutmuşlar. Bu sorun ola bilir

Caner çok beğeniliyor ama bu adamın savunma adına birşey yaptığını görmedim. Ligdeki kolay rakiplere karşı hucumda etkili gözküyor ama ciddi bir rakipte o kanat otobana dönüyor, çok pozisyon veriyor. Hiç olmadı rakipi tekmeliyor.

Chelsea tam kadro ,

fenerde as kadro hemen hemen .

Cech-Terry-Fabregas-DiegoCosta-Oscar-Schürrle aklımda kalanlar.

Cech

İvanoviç Terry Cahill Azpilicueta

Matiç Fabregas

Schürrle Oscar Hazard

Costa​

Geri
Üst Alt