- 27 Ocak 2010
- 58.716
- 30.345
- 3.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İran'dan geldi Pakistan'dan geldi. Mısır, Arabistan, Suriye ve Irak'ta iktidarda zaten insan demeye bin şahit adamlar var. Ama dediğin gibi insan bekliyor tabiki. Sözde 57 tane ülke var.
Papa bile dua açıklaması yaptı, Müslüman Alimler Birliği, İKÖ'den ben birşey duymadım henüz. Varsa kaçırdıysam bilemiyorum. Türki Cumhuriyetlerden geldi mi?
Herseyi devletten beklememek gerek.Su an teror sehitlerimizden geri kalan aileleri cok mu refah icinde yasiyorlar zannediyoruz.Ulke genelinde tek,guvenilir ve buyuk bir kampanya duzenlenmeli. iscilerimizin geride kalan aileleri ve cocuklari icin ne kadar cok maddi yardim yapilsa okadar iyidir.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herseyi devletten beklememek gerek.Su an teror sehitlerimizden geri kalan aileleri cok mu refah icinde yasiyorlar zannediyoruz.Ulke genelinde tek,guvenilir ve buyuk bir kampanya duzenlenmeli. iscilerimizin geride kalan aileleri ve cocuklari icin ne kadar cok maddi yardim yapilsa okadar iyidir.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç alakası yok. Mesele özelleştirmede değil denetlemede. Yoksa dünyada bu işlerde en iyi ülkelerde yani batı ülkelerinde bu işi devlet mi yapıyor? Hayır. Çin'de mi çok kaza oluyordur mesela liberal Almanya ya da İngiltere'de mi?
Olayı bence çarpıklaştırmaktan başka birşey değil bu. Biz denetleme üzerine gidelim. Reddedilen önerge üzerine gidelim.
Bende onların çok iyi şartlarda yaşamadığını biliyorum ama 700-800 ailenin durumunu devletten beklemek gerekir kusura bakmayında Milyonlarca Suriyeliyi besleyip, maaş veriyorsan 700 aileyi kendi işçi aileni de beslemek zorundasın.. Bu devletin görevi doğal felaket değil ki evler falan yıkılmadı ki milyonlarca mağdur yok ki bölgeye yardım erzak çadır gönderilsin yapılacak şey tıpkı suriyeli ailelere yapıldığı gibi maaş bağlanması.. BUNU DEVLETTEN BEKLEMEYECEKSEK NEYİ BEKLEYECEĞİZ
Hiç alakası yok. Mesele özelleştirmede değil denetlemede. Yoksa dünyada bu işlerde en iyi ülkelerde yani batı ülkelerinde bu işi devlet mi yapıyor? Hayır. Çin'de mi çok kaza oluyordur mesela liberal Almanya ya da İngiltere'de mi?
Olayı bence çarpıklaştırmaktan başka birşey değil bu. Biz denetleme üzerine gidelim. Reddedilen önerge üzerine gidelim.
Para bal gibi var,ama vermek istemiyorlar.
Benim cepteki paramın yarısını verip yardım edeceğim beyfendiler 700 bin tllik saatlerle dolaşacaklar yok öyle.. Konuşunca da herşeyi devletten beklemeyin vay anasını.. Zafer Çağlayan bey kolundaki saati satsa 10-15 aile ömür boyu besler tek başına zaten neyi beklemeyeceğiz???
Hocam işte mesele bu noktada.İnsanlar devletin yapması gerektiğini bu sebepten, denetlemelerin yetersizliğinden istiyorlar.Gündüz bakan çıkmış; yasalar süper, mevzuatlar harika, firmanın denetimleri de çok iyi.Ee herhalde ölen insanlar suçlu.
Yoksa bu denetim işini iyi yapabilsek veya daha iyi olabileceğine inansam özel devlet farketmez derdim ama bu ahbab-çavuş ilişkisi içinde pek güvenemiyorum kimseye.
Zaten mevzuatta sıkıntı genelde olmaz. Önemli olan o mevzuat uygulanıyor mu? Uygulanılmasına izin veriliyor mu? Daha yeni yaşadık. Rüşvet suç ama o suça dair soruşturulma engelleniyorsa kağıt üstünde yazsa ne olur ki?