Soma'da Maden Faciası!

Leo Messi

2 dakika önce

Manisa’da meydana gelen maden kazası sebebi ile vefat eden madencilerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Umarım içeride kalan madenciler bir an önce kurtarılır. Kalbim kazadan etkilenen herkesle birlikte…

Leo Messi | Facebook

ulan bu adamı birde cumhurbaşkanı yapacaklar gelde çıldırma nasıl bir pisliğe battık böyle çıkış yolu yok mu

Vurmuş malesef. Bu adam ciddi bir tedavi görmeli artık.

Ama mesele yine oy verenlerin zekasına filan gelmesin. Çünkü komik oluyor. Gerek de yok bu başlıkta.

Bakan'a kızamıyorum çünkü neredeyse tek başına 3 gündür orada. Çalışma Bakanı yok ortada, Sağlık Bakanı 1 kere görüldü, BB yardımcıları hiç sorumluluk almıyor. Her olayda ortaya çıkan BB yardımcıları nerede?

Herşeyi bir tarafa bırakıyorum kıçı kırık müşavir parçasını bile görevden almıyor nasıl bir zihniyet çözemedim.

Kusura bakmada daha çok beklersiniz, hala bu adamı tanıyamamışsınız anlaşılan.

Kimseyi görevden almaz, almayacak. Yanındakilerin bu pervasızlıkları bu yüzden zaten. Bundan cesaretlenip yürekleniyorlar.

BERkay & eKİN & Berkin

Orospu cocugusun Erdoğan. İzmirdeyim polis gaz üstüne gaz sıkıyor zar zor yazabildim. Kopeklerinde sen de orospu çocuğusunuz.

Herşeyi bir tarafa bırakıyorum. Taner Yıldız'ın ilk günden beri ifadelerine yüzüne bakıyorum belli üzgün, mahçup, yorgun.. Cumhurbaşkanı ağlamaklı, üzgün ama Başbakan ne üzgün, ne yorgun, ne sesinde bir hüzün tonu var. ifadeleri gönül almaktan çok yaralayıcı. Yapmacıktan bile olsa zayıf görünmekten kaçınıyor.

Bu adama ne oldu, bu hale kim getirdi merak ediyorum.

feto o kadar beddua yapti.

halk tv'de feci iddaa!

Mesai değişiminde yangın çıkmasının ardından işçilerdışarı çıkmak istemişler ama mesainiz bitmedi denilip kapılar üzerine kapatılmış.

şu an içerde çalışan bir madenci konuşuyor.

halk tv de madenciler yardırıyor.

oğlunuda yollasın madem kaderse çalışmasın sadece otursun diyor

market olayı anlatılıyor şimdi

Geri
Üst Alt