Soma'da Maden Faciası!

Maden sahibi sağlığını bir kenara bırakıp toplantı düzenliyor vah vah bişey olmasa adamcaģıza

Tapata

Sayının en az 250 olması gerekirken 18 denmesi skandal. Resmen ölenlerin cesetlerini bile çıkartmamayı düşünüyorlar demektir bu..

Valla ben Yalova Veli Göçerleri, zümrüt apartmanını Ali Kayaları, Van Bayram otel sahibini medyanın linç ettiğini biliyorum. Bu adamın dokunulmazlığı nedir anlayan beri gelsin.

Dalga geçiyor insanlarla tespit edilmesi mümkün olmayan bir yerde kömür tozu patlaması diyor dalga geçiliyor ben gazeteci olsam döverim şunu...

Koç larla ortak iş yapması olabilir.

İster jet fadılla ortak iş yapsın, ister koçla iş yapsın... Sosyal medyada da hiç ses yok. Yani çok garip yemin ederim adamı garip, saf, iyi niyetli, onun hiç kabahati yok gibisinden görüntü veriyor. Yakında "adamın suçu hiç yok, suçlu olan bizleriz" diye hava yaratıp adama tazminat ödeme noktasına geliriz. Hani bir karikatür var, en sonunda hakim suçludan özür diliyor. O noktaya doğru gidiyoruz.

İster jet fadılla ortak iş yapsın, ister koçla iş yapsın... Sosyal medyada da hiç ses yok. Yani çok garip yemin ederim adamı garip, saf, iyi niyetli, onun hiç kabahati yok gibisinden görüntü veriyor. Yakında "adamın suçu hiç yok, suçlu olan bizleriz" diye hava yaratıp adama tazminat ödeme noktasına geliriz. Hani bir karikatür var, en sonunda hakim suçludan özür diliyor. O noktaya doğru gidiyoruz.

Valla benim bir tanıdığım var maden ocağı vardı, bir işçi hayatını kaybetti ve şu anda o maden sahibi adam minibüs şoförlüğü yapıyor. Bu adamın dokunulmazlığı yok gerekli incelemeler yapılsın kusur varsa içeri atılsın.

Şerefsizler ölüleri çıkartmayıp üstlerine kapatmak istiyorlar madeni o yüzden 18 dediler

Koluma çizemedim ama var bir planım

Ustunu kapatmaya calistiklari cok belli, dun bir kadin agliyordu hamileymis. Olusunu bile alamayacak simdi bir dusunsenize travmayi. Adam orada oyle kalacak bir mezari dahi olmayacak. :(

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Hukumetin sucu yok , maden sahibinin de sucu yok . Suc madencide bi de bu isin kaderinde olmek var zaten . Bunu kabul edelim ve susalim istiyorlar saka gibi :)

Geri
Üst Alt