Soma'da Maden Faciası!

Göz göre göre kapanacak bu olay da.Suç muhtemelen ölü mühendisler ve birkaç yöneticiye kalacak.Patronlara yine dokunulmayacak, siyasetten kimsenin kellesi gitmeyecek.

Bu kafayla gittiğimizden felaketler de peşimizi bırakmayacak.Bakın yakında İstanbul depremi olacak.Depremden kurtulsak bile her yere sıkıştırılan binalardan dolayı yangında öleceğiz.

vay be akp bu olaydan da tere yağından kıl çeker gibi sıyrıldı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu olaydan kendine mağduriyet çıkaracaktır tayyip.

Valla içeride yangın günlerce söndürülemedi ve dikkat edildi ise madenin etrafı boşaltıldı ve tam 24 saattir ölü sayısı sadece 1 - 1 gidiyor hastanelerin önleri hala en azından cesedini görebilmek için bekleyen yakınlar var işçiler1000 kişi çalışan var diyor şirket 700 küsür diyor ama kurtulanlar yaralı ve ölü sayısına bakınca hala 500-600 gibi rakamlar belli bir süre aramayı durdurup gaiplik kararı verileceği söyleniyor ama yanlış bilmiyorsam gaip olabilmesi için en az 3 ay geçmesi gerekiyor gerçi zamanında Zonguldaktaki madencilerde 1 sene sonra filan çıkmıştı galiba.

Üstünü kapatmak kavramı sonsuza kadar yok saymak anlamında değil. Bugün yarın, şu hafta sonu da geçsin ondan sonra ilgi ve tepki azalır. Ölü sayısı taksit taksit yükseltilir.

malesef turkiyede hersey kolay unutulu veriyor

bunun hesabini ancak Allah verir, bizim ulkede 2haftada gundemi degistiri verirler

bi de ihmal yok demezler mi yüzsüzler.işin kötü tarafı bu maden bu haliyle işletmeye açılacak ve işçiler de el mahkum çalışmaya devam edecek.

5 yolda mahşer kalabalıgı var , polis müdahalesi gelecek gibi. Bu iş geziye döner...

ölen yine öldüğüyle kaldı ne adaletsiz bir ülke.nefret etmeye başladım bu ülkeden:(

Yazık Yazık valla 1-2 hafta önce Taksim'de Ermenilere 1915 olayları için Taksimde anmalarına aç ama 1 Mayısta işçilerine kapa 13 Mayısta Soma'daki madencilere anmalara kapa sonra adama yumruğu atarken İsrail tohumu de sen neyin tohumusun be merak ediyorum.

Fotoğraf paylaşır mısın?

rehe4yma.jpg
. Ağaçların olduğu yerden yukarı doğru 100 metrelik bir kalabalık

Koluma çizemedim ama var bir planım

kardeşim bende ülkücüyüm tayyibden nefret ederimde hep sokağa çıkmalar polisle çatışmalar nedir oyuncak ettiniz yeter artık

BB'nın kalbinin derinliklerinde bir gram duygu kalmamış.Gıyabi cenaze namazı kılınıyor.Yanındaki herkes ağlıyor,başbakanda en ufak üzüntü belirtisi yok.Şu adama oy verenler bu saatten sonra benim gözümde insanı sınıftan çıkmıştır

Sabahları 1 saat uyandırmak için uğraşıyormuş doktorları, adam yürüyen ölüye dönmüş, kafada gitmiş, bilmiyor o kadar parayı harcayamayacak ama rayından çıkmış bırakamıyor, duyduğuma göre 1 eylülden sonra usta için kötü günler başlayacakmış.

Geri
Üst Alt