Soma'da Maden Faciası!

2 kuruş ekmek parası için insanlar ölüyor hayat çok acımasız,dünya çok adaletsiz ne desek boş nutkum tutuldu resmen.O insanların aileleri,sevdikleri,hayalleri aklıma geldikçe ağlıyorum.Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun :(

Bakanın kolundaki saat 700 bin lira, buradaki işçinin saati 5 lira. Saati derken bir saat yer altında berbat kosullar altında calısması karsılıgı aldıgı ücret yani ???????????????????????????????????????

Çevre ilçelerdeki dondurucular bile doldu beyler, kayıp aşırı derecede büyük

10352751_709942479051382_3346813610201595292_n.jpg

Ben gormedim boyle bir paylasim renktas? Cok kotu bir durum allah yardimcilari olsun:(

Yazık, olmadan önce önlem almak yerine olduktan sonra seferber oluyoruz ve bunu başarı sanıyoruz. Halk olarak zihniyetimiz bozuk galiba.

Tayyibin sahsi TVlerine göre haala 17 ölü var ve daha ulasilamayan 200 Isci var Madende,ama dakika basi insan cikariliyor DHA nin görüntülerinde.

Bukadarda serefsizce bir sansür uygulanmaz.

Madeni isleten sirket Soma Holding in genel mudurunun karisi Akp belediye meclis uyesiymis.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

bizim insanımız kader der başa gelen çekilir der baştakilerde zaten olayın üstünü örtmek için fırsat kollar 2 güne unutulur gider

kusura bakmayın.. bu ülkeyi yönetenlerin ve arkasındakilerin (anladınız umarım) ben ta anasını gelmişini geçmişini .... insan hayatı bu kadar ucuz olamaz

İnşallah işçilerin güvenliğinden kısmamışsınızdır.

Şirketin başkanının ağzından;

“TKİ, Soma’da kömürü kendisi çıkarırken tonunu 130-140 dolara mal ediyordu. Biz ihaleye girip, tonunu TKİ’ye rödovans payı dahil 23.80 dolara çıkarma taahhüdü verdik”

İğreniyorum şu sakallıdan ,,

şeytanın dünyadaki temsilcilerinden ,,

bunların destekçilerinden ,,

alayınıza ileniyorum , alayınızdan iğreniyorum ,

sizleri Allaha değil şeytana zebanilere havale ediyorum !

Çok acı bir durum.En ufak ihmal şüphesi dahi varsa Enerji Bakanı'nın o koltukta 1 dk bile durmaması gerekir.

Geri
Üst Alt