Soma'da Maden Faciası!

Televizyonlarda yakınlarıyla konuşuyorlar.Ne kadar acı ya, insanlar ağlıyor yakınları için.:(

Allah rahmet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına da sabır versin. Çok zor bir durum...

benim anlamadığım bu madende kaç kişinin çalıştığı bilinmiyor mu ? 200-300 kişi var ne demek koyun mu sayıyorsunuz ya , insan bu insan...

kendilerinden olmayan her görüşe tasarıya karşı çıkan akp zihniyeti kıçına kına yaksın

Sırf CHP'den diye bu öneriyi kabul etmeyenler cinayetten yargılamalı.

soma_4726.jpg

İnşallah daha fazla can kaybı olmaz :( Allah yardımcıları olsun.

Parti ismi vermeden ilk sayfaya yazmıştım ama verilmiş bulunmuş artık. Konunun ne olduğuna bakmak bile yok, yanlış anlaşılmasın bu MHP'li veya CHP'li il ve ilçe meclislerinde de böyle. Azınlıkların verdiği önergelerin konuları önemli değil, kabul edilme olanakları yok.

bu tansu uslu denen eleman twiter da fena şeyler yazıyor, rt liyor.okudukça insan dehşete düşüyor, inşallah doğru değildir.:(

Parti ismi vermeden ilk sayfaya yazmıştım ama verilmiş bulunmuş artık. Konunun ne olduğuna bakmak bile yok, yanlış anlaşılmasın bu MHP'li veya CHP'li il ve ilçe meclislerinde de böyle. Azınlıkların verdiği önergelerin konuları önemli değil, kabul edilme olanakları yok.

Ben şahsen herhangi bir parti yanlısı değilim ama böyle bir şeyi kabul etmemek olmaz...

Allah yardımcıları olsun.Bu kaza değil cinayet sorumluları hesap vermeli.Kader diye geçiştirilemez.

Ben şahsen herhangi bir parti yanlısı değilim ama böyle bir şeyi kabul etmemek olmaz...

Siyasi olmayan tamamen insani bir önerge neden kabul edilmez ,

eğer araştırılması istenilen şirketler önergeyi red edenlerin red ettiren birilerinin ise yada bu birilerinin yakınlarının ise ................

200 ölüyü geçti arkadaslar, ambulans sesleri 20 saniyede bir ambulans geçiyor feci durumdayız

Geri
Üst Alt