Soma'da Maden Faciası!

2 hafta once chp nın soma maden ocakları ıcın verdıgı onergeyı sırf chp verdıgı ıcın reddeden akp , cıkıp sacma sapan onerge verıyorlar dıyen samil tayyar ın aksam gulucukler eslıgınde odul veren tayyıbın boynundadır bu 200 can..aylık 2bın lıra alıp her an olum tehlıkesı yasayan ınsanların yanında padısahın dedıgınden cıkmayan aylık 14bın maas alan 550 mılletvekılının boynundadır bu canlar..ozelleştire özelleştire bıtıremedıler ınsan canının kıymetı kalmadı..suan ki firma 3. alt taşeron firmaymış..hepsı ayrı ayrı para peşinde...maalesef işçi sağlığının gram onemsenmediği onlem almanın iş kazası tazminatından daha pahalı olduğu bi ulkede yasıyoruz...Hepimizin başı sağolsun ne denebilir ki başka..

Bir de gelip siyaset yapmayın demiyolar mı. Ağzına kürekle vuracaksın. 20 gün olmamış önerge reddedileli bugün 201 kişi öldü daha da artacak içeride bir süre işçi varmış. Bunların hesabını ben mi vericem benden mi sorulacak hesap. Kim işletiyorsa ondan sorulacak onun işletmesine kim müsade ediyorsa ondan sorulacak tabi. Gelmişler aptal aptal siyaset yapmayın diyorlar. Kore'de 188 kişi üstelik feribot kazası nedeniyle öldü diye başbakanları istifa etti . Bunlar çıkıp yüzsüz yüzsüz konuşuyorlar . O önergeyi reddeden kim varsa bu ölümlerden sorumludur aksini bana kimse izah edemez.

İşe gelirken radyoyu dinlemekte zorlandım. Görüntüleri görmeden, muhabirin anlatışı dahi gözleri dolduruyor.

Son olarak 5-6 yaralı sağ olarak çıkarılmıştı. İnşllah vefat edenlerimiz sadece bu sayıda kalır.

Bir de gelip siyaset yapmayın demiyolar mı. Ağzına kürekle vuracaksın. 20 gün olmamış önerge reddedileli bugün 201 kişi öldü daha da artacak içeride bir süre işçi varmış. Bunların hesabını ben mi vericem benden mi sorulacak hesap. Kim işletiyorsa ondan sorulacak onun işletmesine kim müsade ediyorsa ondan sorulacak tabi. Gelmişler aptal aptal siyaset yapmayın diyorlar. Kore'de 188 kişi üstelik feribot kazası nedeniyle öldü diye başbakanları istifa etti . Bunlar çıkıp yüzsüz yüzsüz konuşuyorlar . O önergeyi reddeden kim varsa bu ölümlerden sorumludur aksini bana kimse izah edemez.

İyi dedin..

Beyaz TV'de bir öğretim üyesi "Trafo patlaması firmanın suçu yok" cümlelerini çürütüyor adam...

Maden işçiliği çok riskli. İnsanlar çaresizlikten iniyor yerin dibine.

Birkaç sene önce bir işadamı, bütün madenleri kapatıp ithalat yapılmasını önermişti. Edilecek kar, işçilere paylaştırılacaktı....Bence üzerinde durulmalı bu konunun.

Kurtarma çalışmaları durmuş sakallı söyledi az önce..

Izahi yok ya, cidden felaket. Kelime gelmiyor aklima...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Çalışmalar yeniden başlıyor dediler az önce TRT'de. Yangın kontrol altına alınmış.

3 Günlük Milli Yas ilan edildi bu arada.

İçeride kaç işçinin olduğunu hala söyleyemiyor adam ya dalga mı geçiyorsunuz!!!!

Hayatini kaybedenlere Allah rahmet eylesin.

Yaralilara acil sifalar dilerim.

Yakınlarına Rabbim sabırlar versin.

Sorumlularınin da Allah belasıni versin.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt