Soma'da Maden Faciası!

15 yasında çocuk öldü o madende

Koluma çizemedim ama var bir planım

205 CAN GİTTİ BE AĞBİ :( dünden beri ağlıyorum nedir bu arkadaş :( böyle sistem böyle denetimsizlik sadece bizde olur !!! en iyisi bu ülkeden gitmek

Beyaz TV'de bir öğretim üyesi "Trafo patlaması firmanın suçu yok" cümlelerini çürütüyor adam...

ne çürütmesi arkadaşım, adamlar 15 gün önce önerge vermiş sen adam yerine bile koymamışsın, olayda hiç bi sucun olmasa bile sırf bu önergeyi dikkate almadığın için bile yerden göğe kadar suçlusun, kimse hikaye anlatmasın..

arama kurtarma ekibinden de çok sayıda yaralı ve ölü olduğu haberleri geliyor. gerçekten çok zor bir durum. bırakın maden işçilerini oraya giden arama kurtarma ekibininde hayati riski çok fazla. kurtarma işide çok zor. madene kurtarmak için girenlerdende Allah razı olsun canını tehlikeye atıyor hiç kokmadan. Şu ana kadar 200 civarı resmi ölü açıklandı ancak içeride hala 300-400 civarı madenci olabilir (resmi rakama göre 780 madenci oradaymış). işin kötü tarafı yangın varken onlara müdahale etmekte çok zor. yani bir müddet sonra cesetleri çıkarmak için maden kapatılacak(havasız bırakılacak) içerdeki herkesin öldüğü kabul edilecek. Bunun için biraz daha beklenir.inşallah öyle olmaz ama resmi rakamlara yansımasada en az 400-500 kişi hayatını kaybetmiş olabilir. Allah ailelerine sabır versin çok büyük bir felaket yaşadık.

3 gün ulusal yas ilan edildi

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

çok büyük bir felaket. milletimizin başı sağolsun, ölenlere allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum ve bu felaketin sorumluların bir an önce en ağır bir şekilde cezalandırılmasını vatandaş olarak devletten talep ediyorum

Yas olunca ne oluyor ?? Sorumlular cezasını çekiyor mu ? O yası aileler tutacak çok kişi 3 gün sonra unutacak.

Hala istifalarla ilgili tek bir işaret yok.

Bu ne gereksiz acitasyon kardesim.

ne acitasyonu lan böyle bir olay için acitasyona gerek mi var? tabi Anadolu insanını tanımazsınız birçoğu bu kadar saf ve iyi kalplidir işte. kimse öyle bir niyetle söylememiştir o lafı emin ol, adamların yapısı böyle. ya da boşver sen trollük yapıp komik olmaya çalışmaya devam et

ne çürütmesi arkadaşım, adamlar 15 gün önce önerge vermiş sen adam yerine bile koymamışsın, olayda hiç bi sucun olmasa bile sırf bu önergeyi dikkate almadığın için bile yerden göğe kadar suçlusun, kimse hikaye anlatmasın..

Orası ayrı bir trajedi zaten biri çıkıp diyordu tvde neye güvenerek reddettiniz araştırsaydınız ölürmüydünüz diye..

CNN Türk'te biri şimdi trafo patlaması değil eski damarlardan birinde kömürün kendiliğinden yanması sonucu olmuş..

Eğer doğruysa eyvah eyvah...

chp'nin reddedilen önergesini gördükce sinirden gülüyorum. nasil bir ülkedir bu arkadas. neyse yol yapiyoruz hülooggggg.

15 gün önce önerge verilir; sahtekar Adalet Bakanı mecliste bunun hakkında konuşma yapılırken sırf konuşan kişi CHP'li diye arkasını döner konuşmacıya. Hiçbir AKP'li dinlemez klasik zihniyet. Şamil Tayyar, televizyona çıkar CHP gündem değiştirmek için önerge veriyor der. Başbakan maden işçileri hakkında kaderleri bu, maden işçiliğinde ölmek var gibi ruhsuz, sahtekarca, aşağılık bir laf söyler.

Sonra da 3 gün ulusal yas. Çünkü 3 günlük ulusal yasta çok şey değişecek bu ülkede çok. Letonya'da bile elin Letonya'sında bile 54 kişi öldü diye başbakan istifa etmişti; bizim memleketimiz yüzsüzlükten, nankörlükten ölecek noktaya gelmiş.

Hepimizin başı sağolsun.

Onerge 6ay once veriliyor dostlar, 20 gun once konusulmasini talep ediyorlar. 6 aydir gundeme gelmemis yani.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt