Soma'da Maden Faciası!

bu toplulukta yasayabilmek bile artik zorlasti, devlet demeye dilim varmiyor ama turkiye kabilesi diye bahsedebiliriz mevcut yasadigimiz yere

Dünya'nın başka bir yeri var mıdır ki 238 kişi öldükten sonra başbakan sürat ile otopsi yapmalarıyla övünsün...

Güzelim ülkemde bu tür hadiseler için önlem alınmıyor. Hadi deprem Allah'ın bileceği iş. Bazı önlemeler alınacak. Ama maden ocağı hadiseleri tamamı ile cinayettir. Maaş ne kadar olursa olsun iş ve işçi güvenliği her şeyden önemlidir. Tabi iş sağlığı.

Bu facia ile ilgili mutlaka sorumlular cezalandırılmalı. Kim olursa olsun, en ufak suçu varsa gereken yapılmalı. Öyle 2-3 müdür, mühendis suçlu deyip konu kapatılmamalı.

Rahmetli dedem, Almanya'da maden ocağından emekli. Burası ile orasını kıyasladığında güvenlik ve kaçak işçi çalıştırma arasında dağlar kadar fark olduğunu söylerdi.

Allah vefat edenlere rahmet etsin, ailelerine sabır versin. Yaralı işçilerimize Allah acil şifa versin. Madende mahsur kalanlar inşallah sağ salim kurtulur.

Ölen insanların sayısının artması tabi ki çok üzücü. Ama bu gün üzülüp TV'de gelin-kaynana, moda programlarını iptal edip, orada burada yalandan profil karartıp 2 gün sonra yine yediği yemeği ne de güzel yedim, yuttum hepsini dudak büzerek, selfie çekerek kutlayacaklar var. TV'ler de yine Survivor'lar, dramatize edilerek dayatılan dekorasyon programları, kayıkçı kavgası standartlı yemek programları, 3 saatlik diziler olacak.

6 ay sonra da Soma değil Zonguldak, Hakkari'den, Artvin'den şehit, pisi pisine kaybedilenlerin haberleri gelecek 2 yürüyüş, 1-2 duvara yazı, face de siyah kurdele sonra yine bize kokuşmuş zihniyetin tecellisi yönetimler kayıkçı kavgacısı siyasetçiler, ego tatmin eden Federasyon başkanları, şirketlerde vasıfsız ceo'lar, kokuşmuş magazin medyasının dayattıkları kalacak.

Yazık.

Aynen öyle.Yarın hayat ne kadar güzel ehehe diye twit atılmaya başlanır yine.

Bütün rakamlarda ilk tepkileri yumuşatma çabası var, o kadar kişi var içeride daha en alt tabakalara bile inilmedi diyorlar. En az 350 olacak ölü sayıları sonunda. Türkiye tarihini geçtim Dünya tarihinin 2000'lerdeki en büyük felaketlerinden, iş cinayetlerinden biri bu. Ve ne bir işadamı ne bir bakan ne de bir yönetici cezalandırılacak bu yaptıkları ve yol açtıkları felaket için.

Asıl üzücü nokta bu. Denetim geliştirilecek şu bu denilecek geçecek. Sonra başka bir gün maden olmaz başka bir şeyde yine felaket olacak.

BU ÜLKEDE BU MADENLERİ ZİYARET EDEN ENERJİ BAKANI YETKİSİNDE NÜKLEER SANTRAL YAPILACAK. TEMEL FIKRASINDAN BETER BİR DURUM.

Başbakanımızın bu olaya artık kökten bir el atması lazım ve bu sorumsuz firmalar büyük cezalar almalı yada kapatılmalı.

Gesendet von meinem iPad Air mit Tapatalk

yine insallahlara masallahlara hatimlere hutbelere sarilmis . Yine yuzde elli yiyecek sonra gerizekalisiniz diyince hepimiz mi? diyorlar . Evet hepiniz .

Aşırı uçlar diyo ülkemizin huzuru diyo "ölüyoruz" huzurdan

Tapata

foto bugunun mu bilmiyorum ama bugun ya da dün hiç bir önemi yok.

halktan geldiğini söyleyip halktan bukadar korkan bir lider.

BnmOQgwIEAAO1jj.jpg:large

Oha ingiltere de 150 yıl önce olan kazaları örnek veriyor tamam biliyoruz zaten bu ülkelerden 150 yıl geri olduğumuzu şaka mısın?

Adam 1900'lerde yabancı ülkelerdeki rakamlarla kıyaslıyor...

Tapata

Allah herkese akil fikir vermis

Neyle savunuyor kendini

Görün iste kim yönetiyor Türkiye yi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah aşkına yapma Sayın Başbakan. 40 sene, 50 sene 100 sene önce yurt dışında olan hadiselerden banane. Şu anki durumu ortaya koy. Neler yapılacak, nasıl önlemler alınır. Beni ilgilendiren konular bunlar.

Erdoğan kendi iktidarını aklama derdinde

İş kazası diyo yaa... Dalga geçiyor sanırım. Resmen iş kazası diyor...

Geri
Üst Alt