Soma'da Maden Faciası!

Takdir-i İlahi der geçeriz.

Minibüsçülerin arkaya " Bismillahirrahmanirrahim" yazıp makas atması gibi.

2014 senesinde, 21. yüzyılda, yaşadığım ülkede vuku bulan olaylara artık inanmakta güçlük çekiyorum. Akıl zaten erdiremiyorum ondan geçtim de bari insanlar hayatlarını bu kadar ucuz kaybetmese diyorum.... diyorum ama elden ne gelir? Dün ilk haberi aldığımdan beri ne tv ne internet doğru dürüst girmedim bile ne ile karşılaşacağımı bildiğim için ama artık dayanamadım. Haber portallarına falan giriyorum şimdi bakıyorum daha doğrusu bakakalıyorum. Başbakan gerçekten o sözleri söylemiş olabilir mi diyorum açıyorum videoyu bir de bakıyorum ki adam ciddi ciddi söylemiş o lafları. Şimdi ne edelim arkadaş biz? Bu tarz bb veya hükümeti eleştiren söylemler olmuş muhakkak ki buradaki bazı arkadaşlar da bazı bakanlarına özenmiş herhalde ve "ölü sevicilersiniz" olayına sarmış hemen. Bakanın Başbakanın yetiyor arkadaş bir de sen çıkma başımıza bak insanlar ölüyor...

Bu tarz olaylarda veya felaketlerde suçlanacak, eleştirilecek veya hesap sorulabilecek tek bir kurum vardır o da ilgili bakanlıklardır yani dolayısı ile mevcut hükümetin sorumluluğundadır. Ama adamlar illa ki siyaset yapmayın deyip deyip olayı akp'ye bağlayacaklar. Yani bu zihniyetten de sıkıldım artık.

Sen hiç 17 ağustos depreminde yaşananlardan ötürü günümüzdeki mevcut hükümeti eleştiren bir adam gördün mü? Gördüysen haklısın....

Soma'da yaşananlar ve yaşanmakta olanlarla alakalı ise söyleyecek hiçbirşey yok cidden. Ne denilebilir ki? Yüzlerce can pisi pisine gitti. Hala göçük altında olanlar ise umarım sağ salim kurtulurlar ama çok zor gibi duruyor. Allah hayatını kaybedenlere rahmet eylesin, sevdiklerine yakınlarına sabır versin... Vaziyet çok fena...

GSC olarak bir gunlugune diger konulari kapatsak keske

IMG Bank Genel Müdürü Pınar Abay, yaklaşık 40 dakika önce şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Soma'da hayatını kaybneden maden işçilerinin ailelerine güzel bir haber verdi.

"Soma'da yaşanan felaketten dolayı çok üzgünüm, başımız sağolsun acılı ailelere sabır diliyorum" şeklinde tweet atan Abay, bu tivitinden yaklaşık 5 saat sonra sevindirici haberi verdi.

Abay, saat 19.30 sularında attığı ikinci bir tweetle şöyle dedi; Soma'da hayatını kaybeden tüm kredi müşterilerimizin kredi borçlarını silme kararı aldık.

1862'de İngiltere'de de benzer şeyler olmuş beyler dağılabiliriz..

Siyaset yapmak falan değil amacım. Ama bu nedir? Fotoğraf bugün çekilmedi diyecekseniz yavaş gelin önce şu linke bakın kravatlara odaklanın. https://pbs.twimg.com/media/BnnEyJOIEAALxtD.jpg:large

BnnEea7IcAAhQr5.jpg

YusufYerkel (YusufYerkel) sur Twitter

adam degil madam..yalaka herif Allah bilir neler yapmistir o konuma gelmek icin

Siyaset yapmak falan değil amacım. Ama bu nedir? Fotoğraf bugün çekilmedi diyecekseniz yavaş gelin önce şu linke bakın kravatlara odaklanın. https://pbs.twimg.com/media/BnnEyJOIEAALxtD.jpg:large

BnnEea7IcAAhQr5.jpg

BnnEea7IcAAhQr5.jpg

Bugün çekildi,ordaydık

İnsallah ölü sayısı dahada artmaz ama 120 kisi daha var diyolar bu kadar saat orda kalmaları cok zor umarım mucize olurda kurtulurlar

Paralelcilerin işi demedi mi dünya liderimiz ?

IMG Bank Genel Müdürü Pınar Abay, yaklaşık 40 dakika önce şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Soma'da hayatını kaybneden maden işçilerinin ailelerine güzel bir haber verdi.

"Soma'da yaşanan felaketten dolayı çok üzgünüm, başımız sağolsun acılı ailelere sabır diliyorum" şeklinde tweet atan Abay, bu tivitinden yaklaşık 5 saat sonra sevindirici haberi verdi.

Abay, saat 19.30 sularında attığı ikinci bir tweetle şöyle dedi; Soma'da hayatını kaybeden tüm kredi müşterilerimizin kredi borçlarını silme kararı aldık.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama bu kadarı insanlık dramı. Zaten ölen kişinin hayat sigortasından kalan kredisi silinir. Banka bunu sigortadan karşılar..

dişinizi 1.30 dk sıkın sonuna kadar izleyin.

Yabancılara gavur dersiniz lakin şu ülkedeki birçok insan(?)dan daha çok ''İNSAN''lar !

Babamın vefatından bu yana başka birşey için ilk kez bugün ağladım... Çok çok üzgünüm... Çok çok kızgınım.....

Ayrıca, bu akşamki final karşılaşmasında saygı duruşu yapacaklardır sanırım...

forum yonetimi bai forumun bir yerine kurdela olsun koysun

hani konular kapitalamasada

milli yas ilan edildi sonucta

hic tadim tuzum yok yeminle

[attachment=10102:recep-tayyip-erdoğan-ın-7176-kitap-okuması_608168.jpg]

Ekli dosyalar

• recep-tayyip-erdoğan-ın-7176-kitap-okuması_608168.webp
    recep-tayyip-erdoğan-ın-7176-kitap-okuması_608168.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 270
Geri
Üst Alt