Soma'da Maden Faciası!

Bi kaç banka ölenlerin borçlarını silicez demiş hayat sigortası neden yapılıyor o zaman ? Zaten odemek zorunda değillermi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hayat sigortsı yaptırmadan kredi veremezler burdanda nemalanıyorlar sağduyulular güya.kredi kartı borçlarını silsinler kredi borçlarını değil.kredi kartı borcunu aileleri eğer mirası kabul ederlerse borcuda üslenmiş oluyolar o bankalar kredi kartlarındaki borçları diye açıklama yapamadı

en kotu bunlardan sonra dahi akp ye oy verecek adam ,hepsinin vebaline giren bir teroristtir

isterse kardesim olsun ,selam vermem

boyle dusununce hayatini kaybedenler kendilerinin katili olmus demekki chp mhpyi ikiye katlamis somada akp %45 felan hile hurdayi hesaba katarsak %35 diyelim biz

hayat sigortsı yaptırmadan kredi veremezler burdanda nemalanıyorlar sağduyulular güya.kredi kartı borçlarını silsinler kredi borçlarını değil.kredi kartı borcunu aileleri eğer mirası kabul ederlerse borcuda üslenmiş oluyolar o bankalar kredi kartlarındaki borçları diye açıklama yapamadı

Düşük kredilerde sigortaya gerek yok sanırım. Ama her banka aynı mı bilmiyorum.

Bunlara oy veren herkesin eli kanlı bu saatten sonra

boyle dusununce hayatini kaybedenler kendilerinin katili olmus demekki chp mhpyi ikiye katlamis somada akp %45 felan hile hurdayi hesaba katarsak %35 diyelim biz

en kotu bundan sonra dahi

demisim .....(once anla)

mehp side chp side hepsine kibrit cakayim

ama akp ile pkk arasinda harfden baska bir fark yok gozumde

Bütün dünya bizim için tek yürek oldu içimizdeki bölücülere izin vermeyelim

Koluma çizemedim ama var bir planım

Eyyyyy Ak partiye oy verenler ahirette başınızdaki israil d..ü ile birlikte hepinizin yakasında olacak ellerim.Bu herifi siz yarattınuz bana ATA'mın ülkesini geri verin

isin ilginc tarafi onumuzdeki genel secimde ufacik bir o bile kaybetmeyecekler hatta oylari yukselwcek. Gulermisin aglarmisin?

Bu olayın sorumlusu hükümet olmasına rağmen hükümete tepki gösterenlere siyaset yapma deniyor.

Hala gözleri kör insanlar var, inanamıyorum.

O degilde bitane sosyalist vardi hani sosyalizmin kitabini yazdigini idda eden bitane sirri vardi nerde o halk kahramani(!)

SON DAKİKA: Karısı Hamile Olan Mahmut abi en kaz altında kurtarıldı şuan yoğun bakımda Du edelim arkadaşlar ALLAHIM sen büyüksün yardımcı ol

face'de erdoğancı arkadaşarımı sildim, artık erdoğancı=pkkcı , daha erdoğancı hiçkimsenin yüzüne bile bakmam, dedemin bile

26.05.10 tarihli Olacak o kadar programından bir skeç.3 dakikanızı ayırın şu videoyu izleyin.

O degilde bitane sosyalist vardi hani sosyalizmin kitabini yazdigini idda eden bitane sirri vardi nerde o halk kahramani(!)

Poz verilecek bir hastane kapısı bulduysa gitmiştir hemen. Fakat hastane tabelasını da alacak aynı karede fotoğrafı çeken kişi.

Poz verilecek bir hastane kapısı bulduysa gitmiştir hemen. Fakat hastane tabelasını da alacak aynı karede fotoğrafı çeken kişi.

adam show yapmak istese zaten gider yeterince medyatik ama onun isi degil levent tuzel ve ozgur muftuoglu gibi adamlar gidiyor ki bu meseleyi buralardan tartışmak ayıp

Geri
Üst Alt