Soma'da Maden Faciası!

ülkenin suyu çıkmış.paran varsa kimse dokunamıyor sana.lanet olsun böyle düzene.

ben şirket yönetici olsam çıkamam insanların karşısına kendim kelepçelerim kendimi.yüzsüzlük büyük zanaat.

Basın mensupları maalesef toplantının içine etti. İnsan gibi sırayla soru sormayı beceremedikleri için adamların konuşmalarına da fırsat vermediler. Bu adamları doğru düzgün bir televizyon programına çıkartıp dinlemek lazım ne dediklerini. Yanlış anlaşılmasın, haklı olduklarını falan düşünmüyorum ama böyle basın toplantısı olmaz.

Basın mensupları maalesef toplantının içine etti. İnsan gibi sırayla soru sormayı beceremedikleri için adamların konuşmalarına da fırsat vermediler. Bu adamları doğru düzgün bir televizyon programına çıkartıp dinlemek lazım ne dediklerini. Yanlış anlaşılmasın, haklı olduklarını falan düşünmüyorum ama böyle basın toplantısı olmaz.

Kusura bakma dostum ama sana katılmıyorum eğer sıkıştırmasalardı Yaşam Odası yok cevabını alamazlardı insanları güzel güzel kandırır adam gibi cevap vermez geçiştirirlerdi..

Dün demiştim kritik saati atlattı hükümet yine lehine çevirir olayı istediği şekilde kapatır diye... Hüseyin Çelik şuan o hamleleri yapıyor..

Hayır benim anlamadığım muhalefetten henüz ağır bir saldırı yokken hükümete neden hemen mağdur edebiyatına başladı bu hüseyin efendi

İncelemenin yapılması mı lazım daha istifa edip madenin kapanması için.

Hayır benim anlamadığım muhalefetten henüz ağır bir saldırı yokken hükümete neden hemen mağdur edebiyatına başladı bu hüseyin efendi

Adam kendi vatandaşı sövüyor Genel Başkan değil Genel B. Yardımcısı vatandaşa vuran insanlar bizi yönetiyor dedi diye hemen mağduru oynuyor hemen işi siyasete döküyor...

Uçakların düşme ihtimali ile aynı şey mi madende önlem almamak. Korumasız gezin o zaman neden her yere korumayla gidiyorsunuz

Son durum nedir şu anda? İçerde fazla kişi yok da acaba dışardakiler mi eksik gösterildi?

O kadar çelişki dolu ki.

Abi öyle bir ortam var ki, hastanedeki hemsireden bizzat ben duydum arkadasımın annesıydı. Dedi ki " Ölü sayısını medyaya açıklarlarsa, ülkede ihtilal cıkar" 600 den de fazla oldugunu burada yaşayan her Somalı biliyor. İçeride hala işçilerimiz var 18 falan hikaye, 2 en kalabalık galeriye ulaşılamadı bunu madeni en iyi bilen 15-20 senelik işçiler söylüyor. Bir şekilde olayı kapatmak için ugrasıyorlar...

"Halkın iktidarı protesto hakkı var ama provokasyon var." dedi H. Çelik. Tokata da iddia dedi, bu olayın sorumlusunu da CHP yapacaktı az kalsın

Geri
Üst Alt