Soma'da Maden Faciası!

Abi öyle bir ortam var ki, hastanedeki hemsireden bizzat ben duydum arkadasımın annesıydı. Dedi ki " Ölü sayısını medyaya açıklarlarsa, ülkede ihtilal cıkar" 600 den de fazla oldugunu burada yaşayan her Somalı biliyor. İçeride hala işçilerimiz var 18 falan hikaye, 2 en kalabalık galeriye ulaşılamadı bunu madeni en iyi bilen 15-20 senelik işçiler söylüyor. Bir şekilde olayı kapatmak için ugrasıyorlar...

Zaten kendilerini kurtarmaya çalışmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Ayrıca incelenip ihmal denmesine gerek mi var bu saatten sonra?

Abi öyle bir ortam var ki, hastanedeki hemsireden bizzat ben duydum arkadasımın annesıydı. Dedi ki " Ölü sayısını medyaya açıklarlarsa, ülkede ihtilal cıkar" 600 den de fazla oldugunu burada yaşayan her Somalı biliyor. İçeride hala işçilerimiz var 18 falan hikaye, 2 en kalabalık galeriye ulaşılamadı bunu madeni en iyi bilen 15-20 senelik işçiler söylüyor. Bir şekilde olayı kapatmak için ugrasıyorlar...

Peki nerede bu 600 kişinin ailesi? Aramayacak mı evlatlarının,kocalarının cesetlerini?

Zaten kendilerini kurtarmaya çalışmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Ayrıca incelenip ihmal denmesine gerek mi var bu saatten sonra?

Yok,her şey apaçık ortada. Ama kapatılmaya çalışılıyor.

Peki nerede bu 600 kişinin ailesi? Aramayacak mı evlatlarının,kocalarının cesetlerini?

Herkes sonuna kadar arar,peşinden gider. Ne kadarını medyaya yansıtırlar? Hiçbirini.

Gidip şehitler için dua edecegim cumada, nolur sizde edin, unutmayın ki burada bir halk kan aglıyor burada 3 gündür hava aydınlanmıyor her yer kapkaranlık. Hayırlı cumalar

Kendileri siyaset yapıyor sürekli, protesto eden herkes provakatör, chp fırsatçı kendileri mağdur.Yerdeki insanı tekmeleyen müşavir neler biliyor kovulursa ne anlatacak da savunuyorsunuz.Bu iktidarı işgal eden partinin sandıkla falan değil adaletle gitmesi lazım.

Iste budur . Cumaya gidecegim diye basin toplantisini bitirdi adam . Iste Turkiye boyle ilerler boyle sorunlarini cozer gerizekalilar da vay anasini adam cumaya gidiyor iste benim bakanim diyip oy verir sicayim boyle duzene .

Soma'da Başbakan Erdoğan'ı protesto eden bir madenci yakınına Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel tekme atmıştı. Dünya medyasının da bir numaralı gündem maddesi haline gelen tekmeyle ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı.

AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik, Yusuf Yerkel'in o gösterici tarafından darp edildiğini ve 7 gün doktor raporu aldığını söyledi.

Artık kelimeler kifayetsiz kalıyor.

40 yaşıma kadar duyduğum, bildiğim, öğrendiğim tüm küfürleri ettim sayın.

Git masum insanları ölüm koşullarında karın tokluğuna çalıştır 2 kuruş fazla rant/para için, halkını sosyal hakların çoğundan mahrum bırak sonra Cuma namazı kılacağım de.

Bu ne büyük tezat.

Takdir Allah'ın ama kim eğer birinin sırtına basarak haksız kazanç elde edip, birilerinin hayatına mal oluyorsa (maddi-manevi) umarım kıldığı namazların sevabı bunları kurtarmaya yetmez o gün geldiğinde.

Kader-kısmet'i sorumsuzluğa, umursamazlığa ve maddi çıkarlara bağlamak kadar talihsizlik olamaz.

Ogulcan kardesimizin söyledikleri dogrulandi su an ntvye katilan 2madenci 18rakamini yalanladi ayrica maskelerin calismadigini söyledi, bundan daha önceki maden sahibi devretmis sebebide gaz olayimis ve riskliymis diger serefsizler devralmis köpekler yanlis oldu katiller!!!!!

Bu adamların ölüye bile saygısı kalmamış diyecek söz yok. Derhal başımızdan gitmeleri gerek.

Açıklamalara bak!

İnsanları beyin yoksunu olarak görüyorlar sanki.

Yüzde 40'ı öyle olabilir ama çoğu bunların ne olduğunu son aylarda iyi anladı. Dünya da öyle.

obama bile vatandaşa tokat atıyor rtenin yaptığı önemli değil

BnwGssFCEAA_kYv.jpg:large

Ulan ne kolay işmiş siyaset yapmak.

Bir olay olur anında kıvırma manevrasıyla suçlu chp mhp ya da paralel yapı ilan edilir.

Ve bunların seçmen kitlesi hüloğğğ nidalarıyla bunları savunur.

Yok mu hayattan beklentisi kalmamış biri çekip vursun şu başçalanı yeter artık

maliyeti düşürmek adına her türlü güvenlik önleminde kaçan şirket ve buna göz yuman hükümet sorumludur bunlardan burda olmazsa öbür tarafta kaçarı yok hesabını verecektir olan giden kardeşlerimize oldu olabildiğince yardım etmemiz lazım maddi olarak

Geri
Üst Alt