Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hürriyet Mobil
Madenlerde yasam odasinin zorunlu olmasi teklifi akpli vekiller tarafından reddedildi. Durmak yok oldurmeye devam.
-Tapatalk-
Hürriyet Mobil
Madenlerde yasam odasinin zorunlu olmasi teklifi akpli vekiller tarafından reddedildi. Durmak yok oldurmeye devam.
-Tapatalk-
Hayır gerçekten böyle bir teklif neden kabul edilmez bunun siyasi filan olarak tartışılacak bir boyutu filan olduğunu zannetmiyorum ki olsa bile ders çıkarmak denen bir oluşumdan bu kadar uzak olmaması gerekir bir topluluğun akıl alır gibi değil.
Maden şirketleri masrafa girecek bu da akp nin maden sahipleriyle arasının bozulmasına neden olacak sebep bu.
Hayır gerçekten böyle bir teklif neden kabul edilmez bunun siyasi filan olarak tartışılacak bir boyutu filan olduğunu zannetmiyorum ki olsa bile ders çıkarmak denen bir oluşumdan bu kadar uzak olmaması gerekir bir topluluğun akıl alır gibi değil.
Şirketin CEO'su kayıptı en son ne oldu bulundu mu? Ben okulda okurken, okul gerekli belgeleri göndermediği için bakaya durumuna düştüm diye 1 ayda 3 kere polis kapıma geldi..Ama en tanınan şirketlerden biri iş adamlarından biri bulunamıyor...