Soma'ya Yardım İçin Dev Maç!

Murat KILIÇ

10 Numara!
takim3.jpg

Galatasaray, geliri Soma'ya bırakılmak üzere dev bir kulüp ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek! İşte kulümüzden yapılan açıklama.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Güzel düşünülmüş, Süper Kupa Finali de Manisa da oynanmalı ve iki kulüp gelirlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmalı.

SOMA’YA YARDIM İÇİN DEV MAÇ!

Soma’da hepimizin yüreğini dağlayan maden kazasının ardından, Galatasaray Spor Kulübü, kurbanların yakınlarıyla dayanışma için adımlar atmaya devam ediyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın, Galatasaray camiasının yardımlarını ulaştırmak ve taziye ziyaretleri için Soma’ya gitmesinden sonra, kurbanların yakınlarına yardım amacıyla, Atletico Madrid’le özel bir maç yapılması konusunda bugün anlaşmaya varıldı.

Galatasaray’ımızın İspanya’daki elçisi Arda Turan’ın takımıyla, Ağustos başında yapılacak karşılaşmanın tüm geliri, kaza kurbanlarının yakınlarına bağış olarak aktarılacak.

On yıl Ali Sami Yen’in kapalı tribününde asılı kalan pankarttan bize selam yollayan “Soma kömür diyarı”nın emekçilerine camiamızın ve ülkemizin vefa borcunu ödemeye devam edeceğiz.

Kömür karası değil, yürek yarası içimizdeki…

O yaranın bir nebze olsun iyileşmesine katkıda bulunmak boynumuzun borcudur.

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ

SOMA’YA YARDIM İÇİN DEV MAÇ!

Soma’da hepimizin yüreğini dağlayan maden kazasının ardından, Galatasaray Spor Kulübü, kurbanların yakınlarıyla dayanışma için adımlar atmaya devam ediyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın, Galatasaray camiasının yardımlarını ulaştırmak ve taziye ziyaretleri için Soma’ya gitmesinden sonra, kurbanların yakınlarına yardım amacıyla, Atletico Madrid’le özel bir maç yapılması konusunda bugün anlaşmaya varıldı.

Galatasaray’ımızın İspanya’daki elçisi Arda Turan’ın takımıyla, Ağustos başında yapılacak karşılaşmanın tüm geliri, kaza kurbanlarının yakınlarına bağış olarak aktarılacak.

On yıl Ali Sami Yen’in kapalı tribününde asılı kalan pankarttan bize selam yollayan “Soma kömür diyarı”nın emekçilerine camiamızın ve ülkemizin vefa borcunu ödemeye devam edeceğiz.

Kömür karası değil, yürek yarası içimizdeki…

O yaranın bir nebze olsun iyileşmesine katkıda bulunmak boynumuzun borcudur.

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ

edit: Vasfi daha hizli davranmis.

Çok gururluyum çok. Kulübümüzün ve bütün kulüplerin olması gerektiği gibi davranması bazı şeylerin hala ölmediğini gösteriyor.

Bu Atletico kulübünün baya bir adamligi varmis. Onlara karsi sempatim artti.

o pankart çok etkiledi bizim camiayı.

aileden birisi gibi, soma'ya borçlu hissediyor kendisini galatasaray.

o yüzden bu olaya herkesten farklı bir çaba ile koşuşturuyor.

fazla gürültü koparmadan kendine yakışan şekilde.

(Alıntıdır)

İnsanı zorla atletico taraftarı yapar bu atletico madrid helal olsun

Kuvai milliyenin askerleri şikebahçe cephede savaşıyor heralde. Gündemleri çok yoğun olsa gerek.

Duyarlılığından dolayı camiamıza teşekkür ederim.

★SⅢ Tapatalk★

bugün gazetelerin internet sitelerinde flaş haber... fenerden tarihi soma kararı... dedim naapacaklar acaba... 5 sene boyunca çocukların eğitim masrafları karşlanacakmış... aferin... bütçe ne?... 1milyon 800bin türk lirası... bütçe bu... süre 5 sene...

anında atletico ile maç kararı alındığını ve anlaşıldığını, futbolcuların kendi aralarında 5 milyon topladığını, ünal aysal'ın soma'da olduğunu düşününce...

bu fenerin büyüklüğü ne tür bir büyüklüktür işin içinden çıkamadım... çok büyük çocuksunuz... çok büyük...

mac izmir de olursa izlemeye giderim maci

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak gelirsiniz İnşallah, Barça'ya sempati duysamda Ligi de kazanırsanız büyük sevinirim.

Bütün Türk takımlarımız böyle birşey yapmalı.Sadece 4 büyükler değil Anadolu takımları da böyle bir maç düzenlemeli.

YETMEZ

TÜRKİYENİN EN BÜYÜK CAMİASI İSENİZ BU YETMEZ ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİRİŞ PARASINI (10MİLYON €) BAĞIŞLAYIN

Geri
Üst Alt