Soma'ya Yardım İçin Dev Maç!

YETMEZ

TÜRKİYENİN EN BÜYÜK CAMİASI İSENİZ BU YETMEZ ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİRİŞ PARASINI (10MİLYON €) BAĞIŞLAYIN

Şikecilerin kodomon adamları aralarında para toplayıp sowu emenikeyi alıyorsa somayada yardım etsin onlara verilen bonservislerin hiç birinde kulüpten para çıkmadı paramiz var en az borcu olan klubuz diye ovunuyorsunuz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikecilerin kodomon adamları aralarında para toplayıp sowu emenikeyi alıyorsa somayada yardım etsin onlara verilen bonservislerin hiç birinde kulüpten para çıkmadı paramiz var en az borcu olan klubuz diye ovunuyorsunuz

daha şikeciler diyosun ne diyosun ya

beyinini kullanamıyorsan vicdanını kullan

amrabatın bonservisine veriliyor bu paralar

daha şikeciler diyosun ne diyosun ya

beyinini kullanamıyorsan vicdanını kullan

amrabatın bonservisine veriliyor bu paralar

Ya bir sus be herkes elinden geleni yardımı yapıyor sende tutturmusun yok en büyük camiaysaniz bilmem şu kadar para yardım etsinler sen saçma bir şey yazıyorsun bizde saçma cevap veriyoruz

Ardayi iyi yere yollamisiz. Helal olsun Atletico, the real madrid.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Butun turk kulublerimizin boyle duyarli ve yardim sever oldugundan dolayi hepsini cani gonulden kutluyorum. Fenerbahcesinden besiktadina galatasarayin dan tum kulublere...hepinize helal olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güzel düşünülmüş bir organizasyon, tebrik ederim kulübümüzü...

NTV Spor ‏@ntvspor 43 sn.

SON DAKİKA! Beşiktaş ile Fenerbahçe, #Soma için özel maç yapacak. Maçın tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

--------------------------------------

Galatasaray - Atlético Madrid

Fenerbahçe - Beşiktaş

Şikecilerde kendı arasında yapacakmıs

Bnwkp0_IIAEjVnv.jpg

Maç önüde bu tshirt satılsın

Geri
Üst Alt