Son 10 Yılın En İyi Türk Dizisi Hangisi?

Son 10 Yılın En İyi Türk Dizisi Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    68
L&M, Hatırla Sevgili, M.Yüzyıl, Ezel, Behzat Ç. en iyileri.

L&M, Behzat Ç. ,Ezel tartışmasız en iyiler. İlk Kurtlar Vadisi de Türkiye için çok farklı bir yapımdı ancak ondan sonrasını mahvettiler.

-Tapatalk-

Kuzey Güney'in oyu beni hayal kırıklığına uğrattı.

Ezel ile Behzo.

{taptap}

Arka sıradakiler.

Bi aralar ucankus tvde çıkıyor, eğer bir bölümünü kacirirsaniz diğer bölümu izlerken "hangi yıla zaman yolculuğu yaptık?" seklinde soru sordurtacak kadar hızlı akiyor

Son düzenleme:
Saçma sapan konuşmayın la..

Cevap belli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saçma sapan konuşmayın la..

Cevap belli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne belli kardeş. :) :)

s-b52a11175e4386f9963250106b6352bfd1f1e45f.jpg

1.Aşk-ı Behlül
2.Kurtlar Vadisi
3.Kuzey Güney
4.İşler Güçler
5.Aliye(sonu fikko olsada)
6.Kardeş Payı
7.Deliyürek
8.Gülbeyaz
9.Arka Sokaklar
Ezel'i izlemedim 1080p arşivde duruyor.Önümüzdeki yaza kaldı.

Leyla Mecnun dandik(not:absürt komedi bakımından da dandik)

Ezel tabi ki de.
Kuzey Güney'e de verdim birden fazla hakkımız olduğunu görünce. İyi başlamıştı esasında ama sonradan bozuldu.

Behzat Ç.'yi ise seyretmedim, yakında başlayacağım insch.

Ezel çok başka diziydi.
Reyim ezele.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla dizi izleyen biri değilim. Ankete eklediğim dizilerden sadece Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi'ni düzenli olarak takip etmişliğim var. Diğerlerini fazla takip ettiğim söylenemez. Ama Kurtlar Vadisi benim için çok özel. Bana göre Kurtlar Vadisi özellikle ilk dönem olarak gelmiş geçmiş en iyi türk dizisidir. Dizide yok yoktu. Aşk, arkadaşlık, mafya çatışmaları. Müzikleri bile yıllardır hafizamdan silinmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu olduktan sonra da ilk birkaç sezon çok iyiydi. Özellikle İskender Büyük dönemi unutulmazdı. Ama ne zaman ki, İskender, Halo dayı, Memati gibi güçlü karakterler ve de onları canlandıran önemli oyuncular diziden ayrıldı ve yerlerini soytarı kılıklı heriflerle doldurmaya çalıştılar, işte o zaman dizi bitti. Son 2-3 yıldır takip etmiyorum artık. Oyunculuk vasat, senaryo desen ondan vasat. Dizi çoluk çocuk, amatör oyuncu kaynıyor. Oysa eski Vadi'de boş oyuncu yoktu. Hepsi efsane sanatçılardı.

Son 10 yıl değil de 15 yıl deseydin kesinlikle Kurtlar Vadisi 1 olurdu.Pusu da dediğin gibi çok başarılıydı 2010'a kadar ama sonrası kötü.

Tercihimi Arka Sokaklar'dan yana kullanmak istiyorum.Öyle veya böyle her dönem izletiyor kendini.

Yalnız senaryo dedim de Behzat Ç. 'nin ilk 38 bölümü mükemmel bir kurgu barındırır. Sonrasında da iyi bölümler oldu ama dizinin üzerine çok gittiler ve senaristler baskılandı. O yüzden başka şeyleri anlatabilmeleri bence engellendi.

Ezel'in de ikinci sezonu çok iyi değildi mesela baskı yememelerine rağmen.

Her ne kadar Ezele bir adım önde desem de Behzat Ç. de mükemmel bir yapımdı.

Yalnız senaryo dedim de Behzat Ç. 'nin ilk 38 bölümü mükemmel bir kurgu barındırır. Sonrasında da iyi bölümler oldu ama dizinin üzerine çok gittiler ve senaristler baskılandı. O yüzden başka şeyleri anlatabilmeleri bence engellendi.

Ezel'in de ikinci sezonu çok iyi değildi mesela baskı yememelerine rağmen.

Her ne kadar Ezele bir adım önde desem de Behzat Ç. de mükemmel bir yapımdı.
Behzatta olaylar siradanlasiyor bi sure sonra kesik parmak meselesi uzadıkça sakız gibi uzamış. (2.sezon)
53.bolumden 60a direkt geçiş yaptim
Arada kacirdigim parmağı kesenin kim olduğu bulunup, behzat amirim ve savcı evlilik aşamasına gelmisler.
Baska da bise kacirmamisim geriye dönüp sararak izledim tekrardan

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle ezel.Kurgu,oyunculuklar ve senaryo harikaydı.

Geri
Üst Alt