Son 11 Sezona Galatasaray Damga Vurdu!

Olacak olan o zaten,bu mallar kupa mupa alamaz bizden,bu seneyi de kupasız tamamlayacaklar ne yazık ki.. :D

Şahsen ben memnunum ya bundan,takımımız şampiyon olamayacaksa erkenden kopuyor,bizi strese sokmuyor.İşin ucunda Fener gibi olmak da var,onlar gibi müzmin ikinci olmaktan iyidir.. :D
Doğru,o da zor yahu düşünüyorum da kaybettiğin daha da gözüne batıyor,öbür türlü sessiz sedasız ilerliyorsun/geriliyorsun :D Peki kupayı alırsak bu başlıkta buluşuyoruz :D

Türkiye'de futbol takımları ikiye ayrılır; Galatasaray ve diğerleri...

Bunu afaki bir şekilde söylemiyorum, aklı başında her insan görür bu gerçeği.

Tarif edilemeyen büyüklük gibi farazi söylemler geliştirmemize gerek yok; çok şükür bilimsel yöntemlerle açıklanabilen bir büyüklüğümüz var. :D

Beni son 11 sezonun ya da son 10 sezonun en fazla şampiyonluk yaşayan takımı olmaktan daha fazla ilgilendiren bir şey var. Galatasaray başarılarının üzerine hiç bir kara leke çalınmamıştır. Başkanlarımız iktidarla çıkar ortaklıklarına girmemiştir. Kanunlar suçlarımızı aklamak için değil, yükselişimizi engellemek için değiştirilmiştir. Muhalefet yapabilecek cesaretli duruşunu bir iki karaktersiz dışında, ki onlar da hakettikleri şekilde gönderildiler, hep korumuştur. Avrupa ve dünyada adımız asla unutulmayacak bir sıfatla, yani şikecilikle anılmamıştır.

Kimse merak etmesin Galatasaray arada soluklanır. Ama sonra tekrar ormanın kralının kim olduğunu dosta düşmana hatırlatır. Önemli olan biz saygınlığımızı, eğitim kurumu olma özelliğimizi asla kaybetmiyoruz.

ben de öyleyim ama bir de şu var...mayıs onlara göre bir ay değil.hangi mayısta bjk veyahut fener şampiyon olurken hava bahar kokulu,sıcacık olmuş ki?hep soğuk onların şampiyonlukları.

Icindeki bu romantizim ile ne cevizler kiriyorsundur Sergen kardes...

Geri
Üst Alt