Son 15 Yılın Transfer Fiyaskoları!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım

GSC-11.jpg

Mali tablomuzun bir kez daha tartışılır bir hale geldiği şu günlerde bu duruma gelmemize rol oynayan etmenlerin başında gelen ''transfer fiyaskolarını'' sizler için derledik.

Detaylar GSC Portal'da!

Bunlara ek olarak birde lukunku vardı, şimşek santrfor :D

bu adamların menajerleri ile hangi yöneticler hesap kitap işine girmiş araştırmalı.gerçi yazılan transferlerin çoğu adnan sezgin ve bülent tulun transferleri!!!!!

Pandevi yazmak için çok erken bence, adam üst üste kaç maç oynadi?

Son düzenleme:
O konuda biraz aceleci davranmış olabiliriz, ama görünen faydalı olamadan gidecek gibi duruyor Şükrü.

Sezon basladiktan beri kalitesiz t.d.imiz olmasaydi faydali olup olmadigini görebilirdik.

Bence de Pandev sezon arasi gidecek, sampiyonluk yarisinda iyi santrafor sart.

Basketbolda yapsan böyle bir listeyi cilt cilt kitap olur.

Son 15 yılda 3 rezil transfer dönemi var 2. Fatih Terim dönemi, Adnan kardeşler dönemi ve Ocak2014

Bu listeye Burak Yılmaz'da girer. Galatasaray formasını giyerken en nefret ettiğim oyuncudur. 5 sene ligi dümdüz edecek takımı mahvetmiştir.

Süper bir foto galeri, özel tebrik ve teşekkür.

Güzel galeri , tebriklerde ama en az bir isim bu listeye girmeye hak etmedi . Pandev.
Şu an fiyasko gibi gözüksede kendisi toparladığı an farkını hisetire bilir ligimizde.
Amrabat da ümidim tam bittmedi ayrıca.

Ve tarihimizin en büyük fiyasko yabancı ismi yok listede. Ribery !!!!
Perfomans olarak değil tabiki ama sonuc olarak daha büyük fiyaskoyla sonuclanan bir yabancı oyuncu hatırlamıyorum.

Emeği geçenlerin eline sağlık.

Yalnız buradaki isimlerin tamamı oyuncunun fos çıkmasından kaynaklanmıyor. Bazıları var ki tamamen tek ve idari yöneticilik hezimetidir.

Bazıları da şanssız bir dönemde Galatasaray'a gelmiştir.
Misal Lincoln bugün olsa Sneijder-SANTRAFOR-Lincoln gibi bir üçlü forvet dadından yenmezdi sanırım.
Hatta fanteziyi biraz daha abartıp Sneijder-Drogba-Lincoln desem...

Güzel çalışma ama eksik. İlk aklıma gelenler; İnamoto, Jo, Veysel, Tarık, Zapata(!), Pinto, Orkun, Cana, Culio, Sercan Yıldırım, Frank De Boer

Uzar gider böyle :red:

Ben de Transfermarkt verilerine göre son 10 yılın tüm transferlerini hazırladım. Maksat Alpay kardeşimin konusuna destek ;)

2014/15
1415.jpg
2013/14
1314.jpg
2012/13
1213.jpg
2011/12
1112.jpg
2010/11
1011.jpg
2009/10
0910.jpg