Son 15 Yılın Transfer Fiyaskoları!

Aralarında en büyük kazıklar Hajrovic,Yiğit,Ontivero ve Salih.Devre arası adam almadan önce 2 kez düşünmek gerek.Korkarım bu devre arası da bir çöp alacağız.Serkan Aykut'a ise katılmıyorum.Sadece bonservisi çok uçuktu.

hahahahahahaahahaha jardel yazan var

Hahaha ne bu ergen gibi.evet jardel.o güzelim takımın içine attı.o takıma burak'ı koy yine başarı gelirdi.jardel gelmeyip hakan kalsa ve arifin yerine onun 1 tık üstünü alsak o yıl en kötü yarı final yapardık.ulaan adamın tek yaptığı gol atmaktı.o zaman buraka niye kızıyoruz biz?
aynı hatayı elmander-necati yerine burak-umut seçimiyle yaptık.
eğer herşey gol atmaksa seneye burak 1. forvetimiz olsun.

Hahaha ne bu ergen gibi.evet jardel.o güzelim takımın içine attı.o takıma burak'ı koy yine başarı gelirdi.jardel gelmeyip hakan kalsa ve arifin yerine onun 1 tık üstünü alsak o yıl en kötü yarı final yapardık.ulaan adamın tek yaptığı gol atmaktı.o zaman buraka niye kızıyoruz biz?
aynı hatayı elmander-necati yerine burak-umut seçimiyle yaptık.
eğer herşey gol atmaksa seneye burak 1. forvetimiz olsun.

buraklada jardeli kıyasladın ya tam sıvadın şimdi bu konu yoruma bile açık değildir şuandan itibaren güle güle

yahu nerde oldu?fransada mı italyada mı?madem bu adam o kadar iyi neden top class takımlar almadı?bana sadece bir sebep söyle.jardeli neden madrid-barca-valecia-manu-arsenal-chelsea-lpool-milan-juve-inter-lazio-roma-bayern almadı?2000l yıllar paranın oluk oluk aktığı yıllar.sadece bir sebep yaz kıvırtmadan.

ulan 80lerin topçusunu ilah yapıyorlar.bütün golleri armut piş ağzıma düş.çalım atma 0-press 0-orta sahaya yardım 0-
üst üste 5 yıl şampiyon olup azizi mezara gömecekten tembel-şımarık jardel yüzünden şampiyonluk kaçtı.17ye aldığın adamı 10 milyon teklif olmadı.

kavga cikti cikacak az kaldi :oley: yanliz jardel kötülemek ..... :90:

ulan 80lerin topçusunu ilah yapıyorlar.bütün golleri armut piş ağzıma düş.çalım atma 0-press 0-orta sahaya yardım 0-
üst üste 5 yıl şampiyon olup azizi mezara gömecekten tembel-şımarık jardel yüzünden şampiyonluk kaçtı.17ye aldığın adamı 10 milyon teklif olmadı.

Yaşım 18.Jardel'i senin kadar izleyemedim ama GS TV'de 2000-2001'in şampiyonlar ligi maçlarını izlemişliğim vardır.Senin dediğini ben de fark ettim.Jardel ile orta sahanın arası baya kopuk geldi gözüme.Hatta Jardel için Burak'ın daha golcüsü dedim içimden ama yine de bu kadar çöp bir listenin arasına Jardel'i koymak acımasızca geliyor bana.

Jardel bizdeyken 16-17 yasindaydim. Muazzam bir topcu olarak yeri vardir hafizamda topu attin mi kaleye sokuyordu makine gibi.

Ben de Transfermarkt verilerine göre son 10 yılın tüm transferlerini hazırladım. Maksat Alpay kardeşimin konusuna destek ;)

2014/15
1415.jpg
2013/14
1314.jpg
2012/13
1213.jpg
2011/12
1112.jpg
2010/11
1011.jpg
2009/10
0910.jpg
2008/09
0809.jpg
2007/08
0708.jpg
2006/07
0607.jpg
2005/06
0506.jpg
2004/05
0405.jpg

Gidenler ya kiralama veya bonservissiz :D:o

kavga cikti cikacak az kaldi :oley: yanliz jardel kötülemek ..... :90:
şimdi bak--
harika futbolla uefa şampiyonu olmuşsun.okan-emre-suat avrupanın en iyi 3-4 orta sahasından birisine sahipsin.sonra gidip 17 milyona oyuncu alıyorsun.bu adam dipteki takıma değil zirvedeki takıma gelmiş.
aldığın adamın en büyük ve tek özelliği son vuruşları.başka hiçbir özelliği yok.geldiği gün en çok sevinenlerden biriydim çünkü o zamanlar sadece özetlerden 5 dakika izleyebiliyorsun.o da zaten attığı harika goller.
şimdi bu adam madem çok çok iyiydi.neden kimse istemedi?sadece 1 yıl geçmiş,ş. liginde ya 5 ya 6 gol atmış.
yahu bu adamı satmak için resmen sportinge yalvardık.italyada-iingilterede-ispanyada başa oynayan 5er-6şar takım milyonlar harcıyor ama neden bu adama talip çıkmadı?
1998-2000lli yıllardaki maçları açıp izleyin.her maç 20 pozisyon bulan takımın nasıl gerilediğini net göreceksiniz.jardel-burak gibi oyuncular modern futbolun katilleridir,pozitif futbolun virüsleridir.

Yaşım 18.Jardel'i senin kadar izleyemedim ama GS TV'de 2000-2001'in şampiyonlar ligi maçlarını izlemişliğim vardır.Senin dediğini ben de fark ettim.Jardel ile orta sahanın arası baya kopuk geldi gözüme.Hatta Jardel için Burak'ın daha golcüsü dedim içimden ama yine de bu kadar çöp bir listenin arasına Jardel'i koymak acımasızca geliyor bana.
çok basit,o yıl 5. defa şampiyon olsaydık aziz diye birisi yoktu bugün.2000-2001 yılı içimde çok büyük yaradır.+gerçekten futbol olarak inanılmaz gerilemiştik.hagi+jardel olunca çok düşmüştük.bir tek hagi varken sırıtmıyordu ama jardel gelince çok fark ettirdi.

Geri
Üst Alt