Son 15 Yılın Transfer Fiyaskoları!

golleri güzel atıyordu.ama işte armut piş ağzıma düş goleri.zaten komple oyuncu olsaydı %100 madridte oynardı.adamın koşmasında bile hayır yoktu :)

Burak sadece gol atıyor başka bi numarasi yok deyince birsey yok...aynısı jardel için söyleyince ouvvvvvvvvv

vikipedi demi tam nerdeydi hatirlamiyorum ama real bayern gibi kulüpler zamaninda istemis ama asiri disiplinsiz oldugu icin ve transfer görüsmeleri pek ciddiye almadigi icin vazgecmislerdi

Burak sadece gol atıyor başka bi numarasi yok deyince birsey yok...aynısı jardel için söyleyince ouvvvvvvvvv
yalnız şaka gibi 2 isim de dönüm noktası.jardel'de 5.-6. şampiyonluğa gidoyorduk,burak'da 3.-4. şampiyonluğa. Geçen yıl ve bu yıl yine üst üste 4 şampiyonluk yapsaydık 10 yıl sonraki taraftar sayısında makas iyice açılırdı.

Oyun icinde Jardel´in ciddi anlamda katkisi cok zayifti buna bende katiliyorum ve takim oyunun bukadar ön planda olan bir takimin esas ihtiyaci olmadigini bende düsünüyorum. Ama yinede bana göre o kadronun potansiyeli cok yüksekti, sonucta Jardel bitirme konusunda Burak´dan cok daha üstünde. Jardel kolay kolay gol kacirmazdi, her türlü golü vardir...
Yani Jardel´e flop demek bence cok agir olur, hele hele sampiyonlugu kaybetmemizi ona yüklemek cok agir. Muhtesem bir takimimiz vardi, ve o takim Hakan ve Terim´i de kaybetmisti...

Jardel bana göre yinede cok büyük bir golcüydü... Oyun icinde pek etkisi yoktu, ama bir gol makinasiydi kendisi. Sadece bizde degil, Portekiz liginde 5 tane gol krallik ünvani var adamin. Bukadat tembel olmasina ragmen.

Son düzenleme:
Oyun icinde Jardel´in ciddi anlamda katkisi cok zayifti buna bende katiliyorum ve takim oyunun bukadar ön planda olan bir takimin esas ihtiyaci olmadigini bende düsünüyorum. Ama yinede bana göre o kadronun potansiyeli cok yüksekti, sonucta Jardel bitirme konusunda Burak´dan cok daha üstünde. Jardel kolay kolay gol kacirmazdi, her türlü golü vardir...
Yani Jardel´e flop demek bence cok agir olur, hele hele sampiyonlugu kaybetmemizi ona yüklemek cok agir. Muhtesem bir takimimiz vardi, ve o takim Hakan ve Terim´i de kaybetmisti...

Hakikaten Burak'ın Jardel'den iyi olduğu kanısına nerden vardınız?Ne yazdım da Burak daha iyidir diye anlaşılıyor?
Benim için Jardel > Burak ama ikisi de pozitif futbola engel.

Son 10 sene de Kulübün maddi durumunu düsünen hiç mi yönetici yok muydu? Verilen paralar ve satilan oyunculardan aldigimiz inanilmaz derece de rezillik.

Hakikaten Burak'ın Jardel'den iyi olduğu kanısına nerden vardınız?Ne yazdım da Burak daha iyidir diye anlaşılıyor?
Benim için Jardel > Burak ama ikisi de pozitif futbola engel.

Güzel kardesim senin onu iddia ettigin, iddiasina bulunmadim. Burada bir Burak kiyaslamasi oldugu icin, bitiriciliginin daha iyi oldugunu belirttim. Bana göre Jardel cok daha özel bir oyuncudur. He ben kisisel olarak ne Burak, nede Jardel´i fiasko olarak görmem o ayri. Yoksa degerlendirmene genel olarak katildim zaten. Öyle aman aman cagdas bir oyun anlayisina sahip bir futbolcu degildi, onun üzerine birde dissiplinsizlikleri, ruhsal sorunlari felan vardi.

Jardel bana göre yinede cok büyük bir golcüydü... Oyun icinde pek etkisi yoktu, ama bir gol makinasiydi kendisi. Sadece bizde degil, Portekiz liginde 5 tane gol krallik ünvani var adamin. Bukadat tembel olmasina ragmen.
Sorun zaten Hakanlı sistemden Jardelli sisteme geçmekti.Hakanlı takım 20 pozisyon bulurken Jardelli takım 6-7 pozisyon buluyordu.yani Kakan nere Jardel nrere.sistem olarak tamamen birbirinin zıttı 2 futbolcu.
aynı hatayı Necati-Elmanderli takımdan Buraklı-Umutlu takıma dönerek yaptık.Elmander-Necati ayağında top tutan-orta sahaya yardım eden ikili.burak-umut 2 saniye bile top tutamıyor.yine ve tekrardan birbirinin tam zıttı oyuncular.Elmander-Necati ile Melo-Selçuk +10 gol atarken şimdi Burak bey gol atsın da kazanalım diye adamın ağzının içine bakıyoruz.

Güzel kardesim senin onu iddia ettigin, iddiasina bulunmadim. Burada bir Burak kiyaslamasi oldugu icin, bitiriciliginin daha iyi oldugunu belirttim. Bana göre Jardel cok daha özel bir oyuncudur. He ben kisisel olarak ne Burak, nede Jardel´i fiasko olarak görmem o ayri. Yoksa degerlendirmene genel olarak katildim zaten. Öyle aman aman cagdas bir oyun anlayisina sahip bir futbolcu degildi, onun üzerine birde dissiplinsizlikleri, ruhsal sorunlari felan vardi.

Bitiricilik konusunda Jardel bir numaraydı ve inanılmaz goller atardı ama benim için 2000-2001 yılı milattır.Zaten okuduysan Jardel-Serkan-Bülent yazdım.3'ü de 2000 yazında gelen oyuncular.jardel gol atmış olabilir ama 17ye aldığın adamdan zarar ettin + takım oyununun içine ettiği de cabası.
2. milat da maalesef 2013-2014 sezonuydu.Sağ olsunlar Aysal+Terim sayesinde yine gitti.

Yalniz su meshur yerli yabanci savasi muhabbeti Jardel ile baslamistir. Jardel cok caliskan degildi de takimda da pek tutulan bir isim degildi gene iyi atiyordu yani.

Geri
Üst Alt