Son 16 Yılda Galatasaray, Fenerbahçe'ye Avrupa Gelirlerinde Fark Attı

Melih Akan

Berlin Panteri
1723721134993.webp

Cnbc-E

Beşiktaş da bu kadar para kazanıp son dönemde borcu n çok atan kulüp olması garip.

Şampiyonluk baskısı çok yok diye yaptıkları çöp transferler haber değeri taşımıyor ama sadece Muçi bile büyük kazık.

hiç belli olmuyor

Beşiktaş da bu kadar para kazanıp son dönemde borcu n çok atan kulüp olması garip.

Şampiyonluk baskısı çok yok diye yaptıkları çöp transferler haber değeri taşımıyor ama sadece Muçi bile büyük kazık.
Beşiktaş kumar oynadı işte. iki sezon içinde şampiyonlar ligine katılım gösteremezlerse mecburen küçülmeye gidecek. bu kumarı arada bizde oynuyoruz.

Şarap parası

fener bize kaç kat fark atmıştır "pamuk eller cebe" dünyasında acaba.

Beşiktaş kumar oynadı işte. iki sezon içinde şampiyonlar ligine katılım gösteremezlerse mecburen küçülmeye gidecek. bu kumarı arada bizde oynuyoruz.
Kumar oynadı da ortada çok iyi bir takımları yok.

Samsun'a ezildiler son maç.

Rafa Silva çok iyi futbolcu/ bitirici. Mertens gitse onu biz alacaktık muhtemelen mesela. Ama asla oyun içinde Mertens kadar mücadele eden biri bile değil.

İmmobile bakma bize attı ama ben 15+ golü tek kulvarda bulacağını düşünmüyorum yaşı var ve düşüşteydi.

Bunlar dışında zaten adapte olan Musrati biraz eh işte kalanı Semih dışında kötü.

bu kadar geliri hiç düzgün kullanamadık. 16 yılda bu kadar şampiyonluk, şampiyonlar ligi yakaladık, rakip şampiyonlar ligi oynamadı, 3 temmuz yaşadı, 10 senedir şampiyonluk yaşamadı ama hala maddi olarak bizden güçlüler en kötü eşit diyebilirsin

yönetimler adına skandal. Normalde büyük fark atman lazım

Bjk 2016-2018 dönemi çok şanslıydı

Hem yabancı sınırının en güzeline, hem de CL parasının en kallavisine denk geldiler

Ondan sonra UEFA olayı 5 büyük lig lehine çevirdi, artık Türk takımlarının öyle 40-50m gibi paralar kazanması için minimum çeyrek final hatta muhtemelen yarı final yapması gerekiyor

Şimdi yeni formatta CL gelirleri yine artacak ve şansa bak ki biz yine bu potansiyel gelir artışı + yabancı sınırı rahatlaması dönemine Dursun Özbek ile giriyoruz

Gel de çıldırma

Şikeciler sınırsız kredi kardı kullandıkları için bu gelirleri önemsemiyorlar

Kumar oynadı da ortada çok iyi bir takımları yok.

Samsun'a ezildiler son maç.

Rafa Silva çok iyi futbolcu/ bitirici. Mertens gitse onu biz alacaktık muhtemelen mesela. Ama asla oyun içinde Mertens kadar mücadele eden biri bile değil.

İmmobile bakma bize attı ama ben 15+ golü tek kulvarda bulacağını düşünmüyorum yaşı var ve düşüşteydi.

Bunlar dışında zaten adapte olan Musrati biraz eh işte kalanı Semih dışında kötü.
Beşiktaş'ı bende beğenmedim, hatta bizim maçta da topu bize bırakıp çekildiler maç içinde. biz o kadar kötüydük ki, o gün karşımızda beşiktaş yerine eli yüzü düzgün avrupa takımı olmadığı için çok şanslıydık. beşiktaş'ta şuan gedson ile rafa iyi performans verdi. musratı vb yine aynı. aldıkları stoperde sakatlık sorunu yaşayacağı için oraya bir transfer daha yapmaları lazım yoksa necip şampiyonluğu verdi ağlamaları çok izleriz bunlardan.

2014 den beri şampiyonlar ligine katılamayan bir takımla gelir kıyaslaması yapmak ne derece doğrudur ki?

Beşiktaş yakın almış. Bu olmamalıydı.
Özellikle son 10 yılda filan şampiyonlar liginin gelirleri korkunç arttı çünkü. Özellikle son 10 senede biz ve beşiktaş birer kere gruplardan çıkma başarısı gösterdi böyle bir şey olunca da Avrupa gelirleri korkunç yükseliyor

Tamam taraftar gerçekten Avrupa Ligine gidelim ilerleyelim istiyor da maddi getirisi o kadar da yüksek değil Avrupa Liginin Konferans Liginin filan

Her sene düzenli olarak şampiyonlar liginde ollan bir takım olalım benim için yeterli. Hele ki gruplardan çıkabilirsek arada sırada korkunç bir gelir bekliyor bizi

Mesela Fenerbahçe son 10 senede 5 kere Konferans Ligi ve Avrupa Liginde gruplardan çıkmış ki arada çeyrek final de var ama getirisi yarısı kadar bile değil

Geri
Üst Alt