Son 40 Yılın En Kötü Trabzonspor'u!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Bordo mavili ekip, 8. haftayı 1 galibiyet, 6 beraberlik,1 mağlubiyet alarak 9 puanla kapatan Trabzonspor, 1974-75 sezonundan sonra Süper Lig'deki en kötü ilk 8 hafta performansını sergiledi.

"Akigo", ise Trabzonspor maçıyla Süper Lig'deki 3. sezonunda 100. puanına ulaştı.

AA

En iyi hücum hattına sahip olanı denilebilir ileri ki haftalarda büyük patlama ve seri galibiyet bekliyorum trabzondan.

Trabzon bu ligde iyi top oynayan ender takımlardan.Bizden çok daha iyi top oynuyorlar ama Ömer Üründül tabiriyle futbol enteresan bir oyun işte.Rezilleri oynayan biz lideriz bu adamlar nerede :D

Vahid'in stratejisi, bir oyun olan FM'de bile uygulanmaz. Bu kadar transfer yaparsan takım tabi çöker. :) Oyunda transfer sezonu 5-6 transfer yap ve hepsini 11 oyuncusu olarak sahaya sür, gelen vurur, giden vurur... Kaldı ki bu adam tüm takımı yeniledi. Futbolun bir ekip oyunu olduğunu ve uyumun önemini kavrayamamış belli ki.

Gelir bize patlarlar.

Adalet olsa fnere 5 puan fark takarlardı şu anda zaten.

Iyi top oynuyolar ben beğendim 1 ay sonra kök söktürürler bence

Tümüyle yenilenen bir takım için oldukça iyi sayılırlar...Yalnız bu Vahid Hoca nın artık sakinleşmesi lazım, hala kadro dışılar filan...Bir hafta çok beğenilen, kendisinin de övdüğü adamlar sonraki maç sonradan bile oyuna giremiyor, çok iyi takip edemiyorum ama şehir de beklenmeyecek kadar sabretti, güveniyorlar herhalde Hoca ya...

Burak yerine Cardozo bizde olsaydı şuan en az 22 puandaydık.

zamanla açılırlar 20 tane oyuncu uyum takım olma kolay işler değil bizim yapacağımız temizliği TS yaptı kökten tabi bu süre zarfında çöpte aldılar ama aldıkları çoğu adam iyi

Vahid'in stratejisi, bir oyun olan FM'de bile uygulanmaz. Bu kadar transfer yaparsan takım tabi çöker. :) Oyunda transfer sezonu 5-6 transfer yap ve hepsini 11 oyuncusu olarak sahaya sür, gelen vurur, giden vurur... Kaldı ki bu adam tüm takımı yeniledi. Futbolun bir ekip oyunu olduğunu ve uyumun önemini kavrayamamış belli ki.

Gerekiyordu boyle bir nester.

Daha 3 sene once bizde takimi oldugu gibi yeniledik.Yenilemeyip Servet gibi adamlarla mi ekip oyunu oynayacaktik ?

Geri
Üst Alt