Haber Fenerbahçe Üç Dönem Transfer Cezası Aldı!

Her türlü öderler. Konu para olduğu sürece bunlara bir şey olmaz. Para ödemesiyle kalkmayan bir ceza olması lazımdı.

Sonunda belalarını buldular inşallah parayla falan kalkma durumu yoktur zaten yaşlılar 3 sene sürünürler

Para verip kaldırdıktan sonra ne anlamı var ki

Normalde kadrosu 100 milyon olması gereken kulüp neredeyse 300 milyonluk kadro kuruyor

Hani adalet nerede

Cafer’in geldiğinden beri bütün cezalar para ödenip kaldırılıyor resmen rüşvet alıyor herifler

Bu ceza muhtemelen fenerin isine yarayacakti zaten iyiki olmamis

Bu ceza değil ödül olur ,bu salakların harcamaları kısıtlanmamalı.

para cezası kadar saçma bi şey yok bu para kimlerin cebine gidiyor

ya kaç yıl avrupa kupalarına almazsın ya puan silersin ya da küme düşürürsün bu kadar basit

Bu FIFA'nin verdiği transfer cezası ile UEFA limitleri cezası ayrı.

UEFA'dan aldıkları para cezası zaten aylar öncesinde açıklanmıştı. O 7 milyonluk ceza limitleri uymadıkları içindi.

Bu FIFA'nin verdiği transfer cezası ile UEFA limitleri cezası ayrı.

UEFA'dan aldıkları para cezası zaten aylar öncesinde açıklanmıştı. O 7 milyonluk ceza limitleri uymadıkları içindi.
Fifanin verdigi 3 donem transfer yasagi icin ne odemeleri gerekiyor yazilmis mi hic? 1 2 sey gordum ama asiri yalan geldi , baya yuksek paralar. Ama aslinda mantikli, abzurt cexa koyman lazim oderse zaten tranafer yapacak dondurecek para kalmayabilir...ama merak ettim ne kadar diye

Bir de 3 donem dedigi kis yaz kis olarak 1.5 sene/sezon heralde?

Fifanin verdigi 3 donem transfer yasagi icin ne odemeleri gerekiyor yazilmis mi hic? 1 2 sey gordum ama asiri yalan geldi , baya yuksek paralar. Ama aslinda mantikli, abzurt cexa koyman lazim oderse zaten tranafer yapacak dondurecek para kalmayabilir...ama merak ettim ne kadar diye

Rakamı bilmiyorum ama bir yere ya da bir kişiye borçları varmış onu odememişler.

Evet öyle olması gerek

Geri
Üst Alt